Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

5 lucruri pe care le poți cumpăra înainte de nașterea pruncului tău – Mămici pregătite

5 lucruri pe care le poți cumpăra înainte de nașterea pruncului tău – Mămici pregătite

Ești pe cale să devii mamă și vrei să ai totul pregătit pentru pruncul tău? Rândurile ce urmează ar putea să îți ofere inspirația de care ai nevoie, într-o lume plină de  tentații ale articolelor pentru bebeluși pe care cu siguranță ai vrea să le încerci. Important este să știi care sunt lucrurile pe care este necesar să le ai înainte de nașterea micuțului, ca mai apoi să te concentrezi și pe alte aspecte.

Ce să achiziționezi pentru micuțul tău înainte de marele eveniment

Căruciorul de bebe

Probabil primul lucru pe care îl cumpără o mamă înainte de sosirea pe lume a copilașului său este căruțul. Ofertele sunt destul de atrăgătoare, însă este important să alegi căruciorul de bebeluși în funcție de dotări, specificații tehnice și elemente de siguranță. Pe Altex.ro găsești o gamă variată de astfel de produse și poți opta pentru cel care se încadrează în preferințele tale și buget.

Hăinuțe
Și hăinuțele sunt pe lista primelor cumpărături pe care le face o mamă înainte de a da naștere pruncului mult așteptat. Cum se presupune că se cunoaște sexul bebelușului, lucrurile ar trebui să se simplifice, iar mama să aleagă cele necesare destul de ușor. Nu ar trebui făcut un stoc în acest sens pentru că bebelușii cresc repede și va fi nevoie de hăinuțe noi.

Produse de igienă

O mămică pregătită de venirea pruncului pe lume va fi o mămică extrem de fericită, cel puțin din acest punct de vedere. Tot în categoria produselor necesare, trebuie să se regăsească sunt cele de cosmetică și igienă. Printre acestea, cele mai importante sunt pudra de funduleț, crema hidratantă pentru corp, special creată pentru bebeluși, bucățele de tifon și ser pentru curățarea feței și bastonașe de urechi. Bineînțeles că și aici lista se poate prelungi, însă ca mamă poți acoperi cu succes primele luni de viață ale pruncului, folosind produsele recomandate mai sus.

Biberoane și lapte praf

Tot pe lista produselor ce trebuie cumpărate înainte de venirea pe lume a pruncului se numără biberoanele și laptele praf. Este foarte important să te pregătești din acest punct de vedere, indiferent de metoda de alăptare. Mai bine să ai un plan de rezervă și să știi că te poți baza pe ceva sigur, decât să cauți soluții când timpul nu îți permite acest lucru.  

Scutece

Și scutecele pot fi cumpărate înainte de nașterea copilașului, atunci când pui la punct ultimele detalii. Atenție însă, nu ar trebui să achiziționezi prea multe de același număr pentru că bebelușii se dezvoltă destul de repede și vei fi nevoită să schimbi scutecele cu un număr mai mare într-un timp foarte scurt.

Așadar, acestea sunt câteva dintre lucrurile ce trebuie achiziționate de către o mămică înainte de marele eveniment. Este drept că poți fi tentată să cumperi cât mai multe și să faci un stoc generos, însă multe produse pot fi cumpărate pe parcurs, când începi să îți dai seama cum stau lucrurile și care sunt necesitățile pruncului tău.

Sursă foto: Pexels.com