Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Alege piese de mobilier atractive pe care sa le comanzi de Black Friday!

Ce-ar fi daca de Black Friday ti-ai comanda si niste scaune noi pentru bucatarie, poate o canapea extensibila sau chiar un set de mobila pentru balcon?

Daca vrei sa cumperi ceva dragut si util la pret de chilipir, te poti rezuma chiar si la o masuta de cafea!

Masuta de cafea este o piesa de mobilier multifunctionala care este folosita activ in orice casa. Mesele moderne de acest fel pot fi folosite ca suporturi pentru flori, reviste, suveniruri si elemente de decor. In plus, este o alternativa excelenta la modelele mai voluminoase.

Masutele de cafea, care au devenit la moda pe la mijlocul anilor 1960, nu si-au pierdut semnificatia nici astazi. 

Poti cumpara masute de cafea moderne din magazinele online, familiarizandu-te anterior cu gama catalogului de pe shopeo.ro. 

Forma si materialul masutelor de cafea

Forma clasica dreptunghiulara a blatului mesei este in continuare in trend. Exista intotdeauna un loc pentru o masa mica de acest fel chiar si in interiorul unui apartament mic din oras. In conditiile caselor de tara, pot exista cateva dintre aceste piese de mobilier de neinlocuit. 

Pe langa masa traditionala dreptunghiulara, in paginile magazinelor online de mobila vei gasi si niste produse cu o configuratie neobisnuita, triunghiulara sau pentagonala. 

Forma meselor determina adesea materialul de fabricatie. Unele cu mai putin sau mai mult de patru colturi, fie ca este vorba de  trei sau cinci, arata cel mai interesant daca sunt confectionate din lemn. Problema sigurantei este de asemenea importanta aici: metalul sau sticla au colturi ascutite, ceea ce este nesigur pentru spatiile de locuit. 

Sticla functioneaza cel mai bine pentru masute de cafea cu forme rotunde sau ovale. Designerii de interior se joaca cu sticla rotunjita alaturand-o transparentei draperiilor din organza si tul, astfel incat razele soarelui sa fie reflectate, creand un joc interesant de lumina. 

O masuta de cafea moderna poate fi si din plastic colorat, dar acest model este potrivit mai degraba intr-un interior in stil mansarda. 

O versiune din plastic de culori stralucitoare cu un model tematic (gen desene animate) este perfecta pentru camera unui copil. 

Caracteristici si beneficii ale masutelor de cafea actuale

O masuta de cafea poate sublinia un stil modern de viata, daca are niste caracteristici speciale, de exemplu, este realizata din acelasi material novator ca si celelalte mobilier din camera. Spre exemplu, tablia de sticla a masutei este decorata cu gravuri avand modele geometrice intr-un stil simplu sau modele florale delicate menite a conferi o atmosfera relaxanta intr-un living de familie. 

Comoditatea si beneficiile utilizarii unei mese de cafea mici si ingrijite pozitionata intr-o camera se datoreaza versatilitatii acesteia. Intr-un interior ascetic strict, o astfel de adaugare serveste atat pentru baut cafea sau ceai, cat si ca un birou mic, un suport pentru laptop.

Este usor sa alegi masute de cafea din catalogul unui magazin online sau direct de pe un agregator web, deoarece aici exista informatii despre dimensiunea, configuratia, materialul de fabricatie si, cel mai important, inaltimea unei astfel de piese de mobilier. De obicei, astfel de produse nu depasesc 45 – 60 cm, aceste dimensiuni fiind standard deoarece respecta regulile de ergonomie, ele tinand cont de inaltimea medie a unei persoane, dar si de inaltimea articolelor de mobilier pe care stau persoanele (canapele, scaune).  

Majoritatea modelelor de masute de cafea au picioare traditionale, drepte, verticale. La o masa moderna, acestea pot fi din lemn, plastic, metal. Picioarele nu se sprijina intotdeauna direct pe podea, modelele pe roti moderne sunt mult mai practice, putand sa fie utilizate foarte bine si drept mase de servire.

Intra pe shopeo.ro pentru detalii si alegerea masutei de cafea favorite!