Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Amanet non stop pentru nevoile tale

Casele de amanet lucrează de mult timp cu oamenii care au nevoie de bani. Utilizarea serviciilor unei case de amanet non stop este convenabilă și nu este riscantă. Banii se dau imediat, este nevoie doar de un buletin. Fără apeluri de la colecționari, fără procese și fără instanțe. Pierderea maximă este depozitul în sine. Casa de amanet o va vinde pur și simplu, dacă datoria nu este plătită la timp.

Orice proprietate valoroasă, cu excepția bunurilor imobiliare, poate fi gajată într-o casă de amanet – aur, argint, diamante, ceasuri, electronice. Va trebui să lași bunurile la casa de amanet pentru a putea obține un împrumut garantat. 

Dacă ai nevoie de o sumă pentru o perioadă lungă de timp, este mai bine să iei un împrumut bancar sau să obții un card de credit. Însă, este important să cântărești cu atenție dacă poți efectua plățile la timp. Într-adevăr, în caz de delincvență, riști nu doar să îți ruinezi istoricul de credit, ci să ajungi  într-o gaură de datorii. Împrumutul la casa de amanet non stop amenință doar cu pierderea garanțiilor, în caz de neplată. 

Responsabilitatea lucrurilor amanetate pierdute

Casa de amanet este responsabilă pentru siguranța obiectelor amanetate. Casa de amanet trebuie să aibă o asigurare care să protejeze toate bunurile clienților de riscul de deteriorare sau pierdere. Dacă se întâmplă ceva cu valoarea ta, vei fi compensat. 

În același timp, nu ești obligat să plătești pentru depozitare sau asigurare – toate costurile sunt suportate de casa de amanet. Casa de amanet are dreptul de a vinde proprietatea gajată numai dacă împrumutul nu este rambursat la timp. Și poate face acest lucru nu mai devreme de o lună de la întârzierea plății datoriei.

Casele de amanet au ca scop în primul rând obținerea de interes. La urma urmei, au nevoie de bani care pot fi cheltuiți pentru emiterea de noi împrumuturi, și nu de bunurile debitorului. Prin urmare, obiectele nerevendicate sunt vândute rapid pentru a umple soldul. Aceasta este principala diferență dintre casele de amanet și consignație, care pur și simplu vând lucrurile predate și primesc o recompensă pentru aceasta – un comision. 

Cum evaluează o casă de amanet lucrurile?

Fiecare evaluator dintr-o casă de amanet are o listă internă de prețuri, după care este ghidat. Potrivit ei, de obicei te poți baza pe o sumă de până la 50% din piață. Pentru casa de amanet non stop, lista de prețuri aproximativă poate fi găsită direct pe site. Dar evaluatorul va stabili în continuare valoarea specifică a lucrului doar la fața locului după inspecție. 

În general, se stabilește prin acordul părților. Adică, angajatul numește suma maximă pe care casa de amanet este gata să o împrumute clientului. De exemplu, ai adus un smartphone și a fost estimat la 400 lei. Dacă ai nevoie de mai puțin, atunci casa de amanet va aranja un împrumut fără probleme. 

Arata comentariileAscunde comentariile

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!