Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Avantajele oferite de firmele de servicii funerare

Înmormântarea unei persoane dragi reprezintă pentru fiecare o perioadă neagră, în care gândurile nu se mai pot aduna, iar lucrurile care se cer de făcut devin apăsătoare şi o sursă de stres. De aceea este indicat să se apeleze la specialiştii în domeniu, care pot oferi pachete de servicii individualizate în funcție de solicitări.

Specialiştii, din orice domeniu ar fi ei, oferă avantajul de a face lucrurile mult mai bine decât persoanele obişnuite. La fel se întâmplă şi în cazul acestui sector de activitate. Fie că vorbim de servicii funerare în Bucureşti sau în ţară, încă de la apelul care le solicită ajutorul, aceştia îşi vor prezenta oferta şi vor lua împreună cu clientul decizia cea mai bună, bazată pe nevoi, necesităţi şi buget. Cum este şi normal, fiecare familie îşi doreşte lucruri diferite: în timp ce unele au nevoie de toate serviciile, altele solicită, poate, doar transportul către biserică. În funcţie de dorinţe, specialiştii alcătuiesc un pachet personalizat.

Având ani de experienţă, firmele de servicii funerare cunosc toate procedurile, documentaţia şi aspectele care ţin de înmormântarea propriu-zisă, în acest fel grijile de a „nu uita ceva”, de a ”nu scăpa ceva” pe care familia îndoliată le are în situaţia grea prin care trece pot fi eliminate din start.

Un alt avantaj demn de menţionat este acela că aceste firme funcţionează de regulă non-stop, putând fi contactate la orice oră. De la distanţă, angajaţii cu multă experienţă în domeniu, pot oferi consultanță în legătură cu procedurile, de la preluarea de la spital şi până la ceremonia de înmormântare, dar şi în cazul incinerării, unde de asemenea se pot furniza sfaturile de care este nevoie. 

Ce servicii sunt oferite

Coroane şi jerbe: atât pentru familiile îndoliate, cât şi pentru participanţii la eveniment, coroanele şi jerbele sunt o necesitate. Cu ajutorul lor se exprimă ultimul gând pentru cel decedat, fiind foarte important cum este prezentat acesta. Firmele de servicii funerare din Bucureşti şi din ţară pun la dispoziţie o gamă largă de produse de acest tip, atât naturale, cât şi artificiale, după preferinţe.

Transportul: nu toate familiile dispun de un mijloc de transport care se poate preta în acest caz, de aceea este util şi la îndemână să se apeleze la specialiştii care ştiu ce au de făcut. Tot ce trebuie să cunoască aceştia, este programul desfăşurării ceremoniei şi totul va fi bine stabilit.

Toate obiectele necesare: sicriu echipat cu tot ce este nevoie, cruce de lemn. prosoape, pahare, icoane, vin, pahare sau alimente, toate acestea sunt bine puse la punct şi organizate, ţinându-se cont de preferinţe de culoare sau de modelul dorit.

Trăgând linie la final, în privinţa costurilor, a se apela la o firmă de servicii funerare se dovedeşte în majoritatea cazurilor mai avantajoasă decât a contacta servicii individuale. De aceea, nu numai în cazul înmormântărilor de la oraş, ci şi în cazul celor din mediul rural este de preferat să se recurgă la specialiştii în domeniu.

Arata comentariileAscunde comentariile

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!