Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Branduri de ciocolata din romania

introducere

Ciocolata este o delicatesa savurata si apreciata in intreaga lume. Romania nu face exceptie, si ofera branduri de ciocolata care sa satisfacea dorintele si preferintele consumatorilor. Exista numeroase branduri autohtone romanesti care produc ciocolata de calitate superioara si care au castigat faima si renume in intreaga tara si chiar in strainatate. Acest articol prezinta 5 branduri de ciocolata de calitate superioara, produse in Romania.

kandia

Kandia este unul dintre cele mai vechi branduri de ciocolata din Romania, fiind fondat in anul 1923. Acest brand a devenit un nume faimos in randul ciocolatierilor de pretutindeni si produce ciocolata cu diferite arome si aranjamente. Acestia produc ciocolata de calitate superioara, ciocolata cu lapte, ciocolata neagra, alune, alune caramel si ciocolata cu lapte si alune.

rom

ROM este un brand autohton românesc de ciocolata, fondat in anul 1953. Acest brand a devenit unul dintre cele mai importante branduri de ciocolata din Romania. ROM produce ciocolata cu lapte si ciocolata neagra. Ei produc de asemenea si tablete de ciocolata cu miere, alune si alte ingrediente delicioase. Ciocolata ROM este disponibila in magazinele din intreaga tara si poate fi gasita si pe internet.

calypso

Calypso este un brand autohton românesc de ciocolata, fondat in anul 1993. Acest brand a devenit unul dintre cele mai importante branduri de ciocolata din Romania si ofera produse de calitate superioara. Calypso ofera o varietate de produse precum ciocolata cu lapte, ciocolata neagra, tablete de ciocolata cu alune, fructe, miere si alte arome deosebite. Produsele Calypso sunt disponibile in magazinele din intreaga tara si pot fi gasite si pe internet.

curat

Curat este un brand autohton românesc de ciocolata fondat in anul 2003. Acest brand a devenit cunoscut pentru produsele sale de calitate superioara si ofera o varietate de produse precum ciocolata cu lapte, ciocolata neagra, tablete de ciocolata cu cacao, fructe, alune, miere si alte arome deosebite. Produsele Curat sunt disponibile in magazinele din intreaga tara si pot fi gasite si pe internet.

cocosul de aur

Cocosul de Aur este un brand autohton românesc de ciocolata fondat in anul 2006. Acest brand a devenit cunoscut pentru produsele sale de calitate superioara si ofera o varietate de produse precum ciocolata cu lapte, ciocolata neagra, tablete de ciocolata cu cacao, alune, fructe, miere si alte arome deosebite. Produsele Cocosul de Aur sunt disponibile in magazinele din intreaga tara si pot fi gasite si pe internet.

concluzie

Acest articol a prezentat 5 marci autohtone de ciocolata produse in Romania. Aceste branduri sunt Kandia, ROM, Calypso, Curat si Cocosul de Aur si ofera produse de calitate superioara. Toate produsele acestor branduri sunt disponibile in magazinele din intreaga tara si pot fi gasite si pe internet. Aceste branduri de ciocolata sunt unele dintre cele mai apreciate si savurate in intreaga lume.

Arata comentariileAscunde comentariile

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!