Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cadouri sustenabile pentru femei. 5 idei diferite, cu grijă față de sănătatea lor

Luna Martie este dedicată femeilor. Dacă pe 1 ai oferit mărțișoare, pe 8 martie e Ziua Femeii și ai face bine să le surprinzi cu ceva diferit de tradiționalele cadouri: flori, bomboane sau bijuterii. De asemenea, evită cadourile care pot transmite mesaje nepotrivite sau care conțin substanțe toxice.

Iată 5 sugestii de cadouri sustenabile pentru femeile din viața ta:

Absorbante și tampoane Enroush

Deși poate părea o alegere îndrăzneață să oferi absorbante cadou, este o decizie minunată. Orice femeie are nevoie de ele! Alege cu încredere produsele menstruale Enroush, făcute din bumbac 100% organic certificat GOTS. Au pH neutru, sunt hipoalergenice și nu conțin vopseluri sau înălbitori chimici.

Fie că vorbim despre absorbante sau tampoane de noapte Enroush, toate au ceva unic care le face perfecte să fie dăruite: cutia în care sunt ambalate arată deja a cutie de cadou! Elegantă, discretă și cu etichetă curată, este mai mult decât un cadou: este o experiență plăcută și confortabilă la menstruație, fără iritații sau alergii.

Fiecare femeie merită să se bucure de o îngrijire atât de blândă, cu atât mai mult dacă se confruntă cu sângerări abundente sau intermenstruale cauzate de polipii uterini.

Sare de baie

Pentru o femeie, băile lungi înseamnă timp pentru sine, relaxarea musculaturii și calmarea durerilor. Așa că o sare de baie ce amplifică proprietățile benefice ale băii are șanse mari să devină un cadou minunat.

Alege o sare de baie din ingrediente naturale, cum ar fi extracte din plante și uleiuri esențiale, pentru a oferi o experiență de relaxare autentică.

Ulei de masaj organic

Masajul de relaxare este un ritual de îngrijire care promovează iubirea de sine și poate oferi câteva clipe de răsfăț. Un ulei de masaj oferit sub formă de cadou unei femei ar putea fi ocazia perfectă să-i amintești acest lucru.

Alege un ulei vegan, organic, din ingrediente naturale, fără parfumuri sau alte substanțe iritante.

Lumânare parfumată

Femeile iubesc lumânările parfumate și se bucură de atmosfera caldă și reconfortantă pe care o creează în orice încăpere.

Așa că o lumânare parfumată poate deveni un cadou minunat când este făcută cu uleiuri esențiale și materiale biodegradabile. Alege una fără parabeni sau substanțe toxice.

Mască faciala relaxantă

O mască de față cu ingrediente naturale poate oferi o pauză de relaxare rapidă și eficientă. Se aplică rapid, se îndepărtează la fel de simplu, și ajută imediat pielea și mușchii feței să se detensioneze. Ai grijă însă să alegi o mască potrivită pentru tenul ei.

Orice cadou ai alege pentru femeia specială din viața ta, fă-o cu atenție și cu grijă față de sănătatea ei. Când ești atent la nevoile și preferințele unei femei îi arăți că îți pasă, iar acesta este deja un cadou minunat.