Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cate tipuri de mopuri plate exista? Iata ce spun informatiile de specialitate!

Curatenia, fie ca este vorba de locuinta sau de locul de munca, nu trebuie sa fie niciodata optionala, aceasta avand un rol extrem de important atunci cand vine vorba, atat de sanatatea spatiului respectiv, cat si de sanatatea organismului uman. Prin urmare, este foarte important sa se apeleze la produse de curatenie cat mai profesioniste cu putinta, calitatea acestora fiind net superioara atunci cand ele sunt achizitionate de la o firma acreditata.

Dorind sa ajute la informarea unui numar cat mai ridicat de oameni, in articolul de fata au fost extrase toate informatiile necesare cu privire la tipurile de mopuri plate care exista, la momentul actual, pe piata de specialitate. Prin aceasta modalitate, omul va lua la cunostinta toate detaliile necesare pentru a lua o decizie cat mai potrivita nevoilor sale.

Mopuri plate: care sunt modelele disponibile pe piata?

La momentul actual, conform informatiilor regasite pe piata de specialitate, principalele modele de mopuri plate care exista sunt urmatoarele:

1. Mopuri din bumbac

Acest tip de mop iese in evidenta prin capacitatea sa de absortie extrem de ridicata, ele fiind destinate pentru stergerea umeda a pardoselilor. Atat datorita modului de realizare special, cat si impletirii firelor de bumbac, aceste produse au o suprafata de contact marita. Datorita faptului ca este vorba de un material biologic, aceste mopuri nu sunt indicate pentru curatarea substantelor corozive.

2. Mopuri din microfibra

Aceste produse se bucura, la fel ca si in cazul anterior, de un nivel de absortie cat se poate de ridicat. Cu toate acestea, spre deosebire de mopurile din bumbac, cele din microfibra vor putea fi utilizate cu orice tip de detergent sau dezinfectant, ele fiind rezistente la coroziune. Curatarea suprafetelor se poate realiza atat umed cat si uscat.

3. Mopuri din acryl

Sunt realizate in proportie de 100% din fire de acryl care se pot incarca electrostatic foarte usor si astfel atrage particulele de praf in mop. Acestea sunt recomandate, de regula, pentru stergerea uscata a prafului.

In concluzie, acestea sunt principalele tipuri de mopuri plate existente la momentul actual pe piata.