Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ce trebuie sa stii despre aparatul dentar invizibil Spark?

Noile generatii de aparate dentare tip gutiera reprezinta o alternativa excelenta pentru pacientii care nu doresc sa aiba gutiere pe dinti. Aparatele dentare cum este Spark sunt practic invizibile ceea ce face din el o optiune populara atat pentru adolescenti cat si pentru adulti.

Dezvoltata de mai bine de 20 de ani de Invisalign aceasta tehnica este din ce in ce mai populara in randul medicilor ortodonti, in Europa in special. La ora actuala reprezinta un tratament de referinta pentru numai putin de 80% din problemele ortodontice.

Care sunt beneficiile oferite de aparatul dentar invizibil Spark?

Inainte de a opta pentru un aparat dentar Spark pacientii trebuie sa cunoasca beneficiile oferite de acesta:

  • Nicio restrictie alimentara;
  • Niciun fel de disconfort in timpul efectuarii diferitelor activitati (sport, dans);
  • Fara iritatii;
  • Posibilitatea de a fi dat jos in anumite situatii (poze, evenimente mai speciale);
  • Igiena mai facila decat in cazul unui aparat dentar clasic;

Cum functioneaza aparatul dentar invizibil Spark?

Aparatul dentar invizibil Spark presupune ca pacientul sa poarte o serie de gutiere consecutive pe care le poarta pe masura ce tratamentul progreseaza. Frecventa schimbarii variaza in functie de fiecare persoana in parte si in functie de problema de tratat. Pacientul va purta cate un set de gutiere transparente saptamanal, in functie de indicatiile primite de la medicul ortodont.

Indiferent de nevoi de cele mai multe ori tratamentul se va efectua in doua sau trei etape pentru a asigura o calitate finala exemplara. 

Aparatul dentar Spark este practiv invizibil, este usor de curatat si pot fi indepartat pentru periaj si folosirea atei dentare.

Nu exista restrictii dietetice, deoarece aparatul poate fi indepartat pentru a manca si a bea.

Nu exista niciun compromis in ceea ce priveste calitatea rezultatului daca un specialist cu experienta efectueaza tratamentul, iar castigul in confort si lejeritate sociala este incomparabil.

Pretul unui aparat dentar Spark este mai ridicat decat in cazul unui aparat dentar clasic, ceramic sau metalic. In orice caz, apeland la o clinica de specialitate, pacientii vor beneficia de servicii ortodontice de cea mai buna calitate, la preturi rezonabile.