Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cele mai bune branduri de cazi

Introducere

Din ce în ce mai mulți proprietari de case se uită la căzi ca la modalitatea ideală de a adăuga stil și confort baiei lor. Cada poate intra în cadrul unui proiect de amenajare a băii și poate oferi o notă de eleganta sau de lux. Cu toate acestea, o cada buna poate fi greu de găsit. Mulți producători au cazi de calitate în oferta lor, iar dificultatea constă în a alege unul dintre ei care se potrivește cel mai bine nevoilor tale. Pentru a vă ajuta, am prezentat cinci dintre cele mai bune branduri de cazi pe care le puteți găsi pe piață.

Kaldewei

Kaldewei este un brand german de cazi care este cunoscut pentru produsele sale de înaltă calitate. Toate produsele lor sunt fabricate în Germania și au o garantie de 30 de ani. Cazi de diferite forme, dimensiuni și stiluri sunt disponibile în oferta lor, inclusiv cazi independente și de perete. De asemenea, au o gamă largă de accesorii și produse de întreținere pentru a îngriji și menține cada.

Kohler

Kohler este unul dintre cei mai vechi producători de cazi, înființat în anul 1873. Ei au o gamă largă de produse, de la cazi independente, la cazi de perete și chiar și sisteme de duș. Au mai multe stiluri de cazi, de la minimaliste la vintage și au, de asemenea, o gamă largă de cazi de lux. Ele sunt făcute din oțel inoxidabil, fontă, alamă și sticlă și au o garantie de 10 ani.

Villeroy & Boch

Villeroy & Boch este un alt producator german care se specializează în produse de baie și oferă o gamă largă de cazi. Produsele sunt fabricate în Germania și au o garantie de 10 ani. Toate produsele lor sunt de înaltă calitate și sunt disponibile în mai multe modele, inclusiv cazi integrale, cazi independente, cazi de perete și sisteme de duș. De asemenea, oferă și o gamă de accesorii și produse de întreținere pentru cazi.

Bette

Bette este un alt producător german de cazi care se specializează în produse de înaltă calitate. Toate produsele lor sunt fabricate din fontă de înaltă calitate și au o garantie de 30 de ani. Oferta lor include cazi independente, cazi de perete, cazi acoperite și sisteme de duș. De asemenea, au o gamă completă de produse și accesorii de întreținere și îngrijire a cazii.

Kaldco

Kaldco este un alt producator german de cazi care se specializează în produse de înaltă calitate. Ei au o gamă diversificată de produse, de la cazi independente, la cazi de perete și sisteme de duș. Produsele lor sunt fabricate în Germania și au o garantie de 10 ani. De asemenea, oferă o gamă diversificată de produse și accesorii de întreținere a cazii.

Concluzii

Cazi sunt o parte importantă a oricărui proiect de amenajare a băii și sunt disponibile într-o gamă variată de forme, dimensiuni și stiluri. Pentru a alege cel mai bun brand de cazi, este important să luați în considerare calitatea produselor lor, garanția pe care o oferă și oferta lor. În acest articol, am prezentat cinci dintre cele mai bune branduri de cazi pe care le puteți găsi pe piață.