Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cele mai importante avantaje pe care le au sistemele de parcare cu plată

Persoanele care deţin sau administrează o zonă cu spaţiu de parcare, o pot transforma într-o sursă suplimentară de venit, utilizând sisteme de parcare cu plată. Aceste sisteme sunt special concepute pentru a asigura accesul persoanelor în parcare conform numărului de locuri şi sunt disponibile atât în variante simple, cât şi în variante foarte complexe.

Ce înseamnă sisteme de parcare cu plată?

Un sistem de parcare cu plată cu configurate basic include bariere automate, staţii de ieşire, staţii de intrare, o casă cu plată manuală şi un aparat pentru taxarea parcării. La această configuraţie de bază pot fi adăugate sisteme speciale pentru recunoaşterea numerelor de înmatriculare, plăcuţe electronice cu numărul de locuri, semafor, senzori care pot semnaliza locurile ocupate şi libere sau o staţie de plată mobilă.

Aceste sisteme speciale de taxare poate să fie adaptat uşor pentru a permite plată cu ajutorul unui cârd. În plus, există şi aparate care permit încasarea de monede şi bancnote şi care pot emite bonuri fiscale. Parcarea automatizată complet este cea care asigură controlul optim al traficului şi emiterea unor abonamente sau a unor discounturi pentru clienţii fideli şi pentru abonaţi. De asemenea, aceste sistem permite şi adaptarea în aşa fel încât să se poată parca pe termen lung, o variantă ideală pentru parcările care sunt situate aproape de gări, în porturi şi lista poate continua.

Cu un astfel de sistem, parcarea se poate transforma într-o afacere profitabilă şi în plus, dacă este amplasat lângă o firmă sau aparţine unei firme, acest sistem va da un aer suplimentar de profesionalism întregului interior.

Avantaje sisteme de parcare cu plată

Sistemele de parcare cu plată au următoarele avantaje:

–    consultanţă comercială şi tehnică gratuite;

–    configurarea şi adaptarea sistemului potrivit pentru spaţiul şi nevoile unei afaceri;

–    echipamente foarte performante;

–    servicii speciale de instalare profesionale;

–    posibilitatea de servisare prin intermediul companiei care vinde sistemul de parcare;

–    consumabile şi posibilităţi de extindere a sistemului de parcare cu plată sau posibilitatea de adaptare a sistemului la noi servicii.

De ce se recomandă colaborarea cu o firmă cu experienţă în domeniu

Sunt mai multe motive pentru care se recomandă achiziţionarea unui sistem de parcare cu plată de la o firmă cu experienţă în domeniu:

–    portofoliul este dovedit şi experienţa este una vastă, ceea ce înseamnă că firma respectivă va şti să adapteze sistemul la nevoile clientului;

–    prezenţa unei echipe dedicate şi bine instruite care să poată asigura tehnic lucrarea şi să ofere toate îndrumările necesare;

–    preţuri competitive pentru echipamente şi instalare;

–    garanţii oferite pentru toate etapele lucrării;

–    recomandări de soluţii adaptate pentru nevoile clienţilor;

–    posibilitatea de negociere a preţurilor pentru lucrări şi chiar de a achiziţiona prin intermediul cardurilor de credit, în rate.

Toate aceste avantaje au făcut ca sistemele de parcare cu plată să fie unele dintre cele mai căutate de către companiile care au spaţii de parcare mari şi care vor să gestioneze corect accesul.

Arata comentariileAscunde comentariile

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!