Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cele mai scumpe branduri de bijuterii din lume

Introducere

Bijuteriile sunt ceva ce ne-a acompaniat pe parcursul istoriei, fiind un simbol al statutului si al bogatiei. In prezent, exista mai multe branduri de bijuterii care au creat produse unice si inovatoare, si care sunt disponibile pe piata la preturi destul de mari. Cele mai scumpe branduri de bijuterii din lume se diferentiaza prin calitatea produselor lor si prin preturile exorbitante atasate produselor. In acest articol, vom discuta despre cele mai scumpe branduri de bijuterii din lume, si vom face o comparatie intre preturile lor.

Graff Diamonds

Graff Diamonds este unul dintre cele mai cunoscute si mai scumpe branduri de bijuterii din lume. Brandul a fost fondat in anul 1960 de catre Laurence Graff si este, de atunci, cunoscut pentru produsele sale de bijuterii unice si de lux. Graff Diamonds este de asemenea cunoscut pentru bijuteriile sale extrem de scumpe, acesta fiind unul dintre motivele pentru care este unul dintre cei mai scumpi producatori de bijuterii din lume. Cei mai scumpi produse ai brandului Graff Diamonds sunt colierele sale de diamante, care sunt disponibile in mai multe forme si marimi. Colierele sunt de obicei creionate cu diamante, si la preturi exorbitante.

Tiffany & Co.

Tiffany & Co. este un alt brand de bijuterii extrem de scump, fondat in anul 1837 de catre Charles Lewis Tiffany. Brandul este cunoscut pentru produsele de lux si pentru preturile sale inalte. De la coliere si inele, la bratari si cercei, produsele Tiffany & Co. sunt disponibile in mai multe forme si marimi si sunt, in mod normal, ornamentate cu diamante sau alte pietre pretioase. Tiffany & Co. se diferentiaza prin calitatea produselor sale si prin preturile exorbitante. Cele mai scumpe produse ale brandului pot ajunge la preturi de milioane de dolari.

Bulgari

Bulgari este un alt brand de bijuterii renumit, fondat in anul 1884 de catre Sotirios Voulgaris. Brandul este cunoscut pentru produsele sale de lux, care sunt disponibile in mai multe forme si marimi. Bulgari este de asemenea cunoscut pentru preturile sale inalte, care pot ajunge la cateva sute de mii de dolari. Cele mai scumpe produse ale brandului Bulgari sunt colierele sale de diamante, care sunt de obicei ornamentate cu diamante si alte pietre pretioase.

Cartier

Cartier este un brand francez fondat in anul 1874 de catre Louis-Francois Cartier. Brandul este cunoscut pentru produsele sale de lux, care sunt disponibile in mai multe forme si marimi. Cartier se diferentiaza prin calitatea produselor sale si prin preturile sale inalte. Cele mai scumpe produse ale brandului Cartier sunt colierele sale de diamante, care sunt ornamentate cu diamante si alte pietre pretioase. Preturile produselor Cartier pot ajunge la cateva sute de mii de dolari.

Van Cleef & Arpels

Van Cleef & Arpels este un alt brand de bijuterii renumit, fondat in anul 1896 de catre Alfred Van Cleef si Salomon Arpels. Brandul este cunoscut pentru produsele sale de lux, care sunt disponibile in mai multe forme si marimi. Van Cleef & Arpels se diferentiaza prin calitatea produselor sale si prin preturile sale inalte. Cele mai scumpe produse ale brandului Van Cleef & Arpels sunt colierele sale de diamante, care sunt de obicei ornamentate cu diamante si alte pietre pretioase. Preturile produselor Van Cleef & Arpels pot ajunge la cateva sute de mii de dolari.

Concluzie

Cele mai scumpe branduri de bijuterii din lume se diferentiaza prin calitatea produselor lor si prin preturile exorbitante atasate produselor. Graff Diamonds, Tiffany & Co., Bulgari, Cartier si Van Cleef & Arpels sunt cinci dintre cele mai scumpe branduri de bijuterii din lume si sunt cunoscute pentru produsele lor de lux si pentru preturile lor exorbitante. Cu toate acestea, daca va doriti sa investiti intr-o bijuterie de lux, este important sa va informati bine si sa alegeti brandul potrivit pentru nevoile si bugetul dumneavoastra.