Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

CORPUL SĂNĂTOS OFERĂ O DISPOZIȚIE BUNĂ

”Mens sana in corpore sano” (minte sănătoasă în corp sănătos), aforism de George Budoi din Medicii și medicina în aforisme, epigrame, pamflete și satire (9 februarie 2019). Sănătatea fizică este reflectată de starea de spirit pe care o avem și un disconfort creează dezechilibru și conduce către comportamente pe care nu le manifestăm în mod curent, poate tendința de izolare, din teama de a nu trăda un anumit tip de comportament, sau reacție pe care nu o afișăm zilnic, poate chiar irascibilitate nejustificată, din perspectiva celor din jur. Atunci când nu ne simțim confortabil, de obicei avem tendința de a masca acest lucru. Noi suntem singurele persoane care pot controla reacțiile față de anumite situații, plus de asta, creierul uman este cel mai ingenious și complex sistem.

Persoanele care s-au axat pe autosinteză, autocunoaștere și autocritică se pot controla mai ușor și nu se lasă copleșiți de emoțiile negative, cu precădere.

Nu trebuie să ne precipităm niciodată când apare vreo problemă. În secolul în care trăim soluțiile sunt numeroase, trebuie doar să vrem să luptăm cu orice dificultate. Hemoroizii sunt cele mai frecvente probleme anorectale și peste jumătate dintre oameni prezintă simptome de hemoroizi la un moment dat, de aceea trebuie sa fim foarte atenți la sănătatea noastră. 

Hemoroizii sunt ca niște perne vasculare în partea inferioară a rectului și a anusului. Pentru ameliorarea simptomelor și vindecarea acestora sunt folosite unguentele, supozitoarele și celulele, care ajută corpul să se vindece. Însă, după cum bine știm tratamentele medicamentoase de cele mai multe ori nu sunt atât de accesibile pentru toată lumea. 

Încă din cele mai vechi timpuri oamenii apelau la metode naturiste pentru a combate bolile și pentru a oferi corpului rezistență la diverse infecții. Industria farmaceutică nu a existat dintotdeauna, și cu toate acestea, oamenii au găsit întotdeauna soluții. De aceea, adesea, și acum în prezent, oamenii aleg să apeleze la produsele naturiste pentru a trata o problemă medicală. Există numeroase plante care au dovedit de-a lungul timpului efectele terapeutice miraculoase. 

Lavanda, gălbenelele, floarea soarelui, tătăneasa sunt doar câteva din plantele care se regăsesc în compoziția cremei pentru hemoroizi și care ajută la combaterea acestora. Natural și eficient. Remediile homeopate sunt alese în detrimentul medicamentelor clasice, sau a celor noi apărute pe piață, pentru că nu sunt toxice, nu creează dependență, care odată instalată scade, sau din păcate anulează efectul pe care trebuia să îl aibă tratamentul administrat. Este esențial să tratezi în primul rând cauza și ulterior efectele.

Crema pentru hemoroizi accelerează procesul de vindecare și te scapă de durerile cu care te confrunți. Este esențial să vă recăpătați stare de bine. Ce ați spune dacă acest lucru s-ar întâmpla chiar acum?

Arata comentariileAscunde comentariile

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!