Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cum alegi arma de autoapărare? Ce trebuie să ştii după obţinerea autorizaţiei de cumpărare şi permisului de port-armă?

În situaţia dificilă din societatea modernă actuală, în care pericolele sunt la tot pasul, armele de autoapărare de tip pistoale de autoapărare cu bile de cauciuc sunt mai mult decât necesare. Acestea s-au răspândit în întreaga lume, iar în România tot mai multe persoane se străduiesc să obţină un permis de port-armă pentru o armă de autoapărare, însă este un procedeu de lungă durată şi complex. După obţinerea permisului de port-armă, urmează un alt moment foarte important, alegerea şi achiziţia pistoalelor cu bile de cauciuc dintr-un magazin specializat.

Criterii de achiziţionare a armelor de autoapărare

Pentru a cumpăra o armă de autoapărare, şi mai ales a unui pistol cu bile de cauciuc, este necesar în primul rând permisul de port-armă, fără de care doritorii nu pot face o astfel de investiţie. Cert este că armele de autoapărare trebuie să fie rezistente, puternice, uşor de manevrat şi eficiente în caz de nevoie. Un pistol cu bile de cauciuc, aşadar, trebuie să fie:

·  durabil, rezistent în timp, chiar şi în cazul unor șocuri;

·  confecţionat dintr-un material dur;

·  uşor de manevrat şi să aibă o greutate mică;

·  aibă specificaţii tehnice clare, incluzând rata, viteza şi puterea de tragere pentru a se plia pe nevoile utilizatorilor;

·  aibă o acurateţe înaltă, o traiectorie precisă şi utilizatorii să poată ţinti acolo unde îşi doresc;

·  în acord cu regimul armelor şi muniţiilor.

Care sunt armele de autoapărare cele mai des recomandate de către specialişti?

Cele mai des recomandate arme de autoapărare de către specialiştii în domeniu includ:

·  pistoale cu bile de cauciuc Fort, de diferite calibre, foarte performante, de bună calitate, fiabile, o alegere foarte bună pentru că sunt construite din oţel şi reprezintă o alegere foarte bună pentru cei care deţin un permis de port-armă şi să îşi cumpere o armă de autoapărare. Pistoalele cu bile de cauciuc Fort sunt produse în fabrică de armament militar din Ucraina şi respecta cele mai înalte standarde militare din punct de vedere al performanţelor şi calităţii.

Pe lângă aceste arme de autoapărare, cumpărătorii şi potenţialii utilizatori vor avea nevoie de accesorii precum:

·  un toc de pistol cu profil suplu pentru disimularea armei, ce permite scoaterea facilă şi fixarea sigură, asigurând un port confortabil şi cât se poate de disimulat al armei;

·  cartuşele cu bilă de cauciuc, ideale pentru fiecare pistol in parte.

Armele de autoapărare reprezintă cea mai bună variantă pentru persoanele care doresc să îşi apere bunurile, precum şi propria lor viaţă, iar, dacă respecta legislaţia în vigoare, proprietarii se bucura de multă linişte.

Pistoalele cu bile de cauciuc sunt arme de apărare neletale cu rolul de a descuraja un atacator fără a-i pune viaţa în pericol, care ia forma unui revolver sau a unui pistol cu un aspect mai simplu. Scopul pistoalelor cu bile este eficientă, nu estetică, iar ei care doresc să beneficieze de posibilitatea de a folosi aceste arme de autoapărare trebuie să prezinte documente justificative.

Arata comentariileAscunde comentariile

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!