Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cum alegi cele mai bune modele de găleți cu mop?

Să ai mereu o casă curată, gresie care strălucește de curățenie cere timp, energie și o anumită investiție. Din fericire însă, există pe piață gălețile cu mop concepute pentru a-ți face viața mai ușoară. 

Gălețile cu mop se regăsesc din ce în ce mai mult în casele celor care vor să se bucure de o curățenie cu adevărat impecabilă. Sunt accesorii pentru întreținerea curățeniei care prezintă multe avantaje pentru toată lumea în fiecare zi. 

Ai nevoie și tu de găleți cu mop? Iată care sunt criteriile de care să ții cont în alegerea lor.

Criteriul numărul unu – longevitatea.

Primul criteriu de care să ții cont- longevitatea, deoarece ți se poate întâmpla să te trezești cu supriza neplăcută să se rupă coada de la mop sau să se distrugă găleata. Ai nevoie deci de găleți cu mop de calitate, potrivite pentru o utilizare regulată și intensivă. Adică suficient de robuste pentru a le putea folosi în mod regulat fără să îți fie teamă că se vor distruge.

Criteriul numărul 2- ergonomia. 

Gălețile cu mop sunt în așa fel concepute pentru a-ți facilita viața. Ai nevoie deci de un ansamblu ergonomic deoarece unul care nu este deloc practic te va obosi și nu va mai fi plăcut să îl folosești. 

Dacă modelul are o ergonomie bună, nu vei mai putea fără el în timpul curățeniei. Foarte practic, îți va permite să cureți complet casa cu apă mereu curată, cu economii semnificative de apă. Optează pentru un mop echipat cu mâner telescopic pentru a evita durerile de spate atunci când te apleci pentru a curăța diferitele colțuri ale casei tale.

Cu un design inovator, gălețile cu mop îți oferă soluți eficiente, astfel încât să poți accesa spațiile inghesuite și greu accesibile din casa ta. Ușor de manevrat, doar prelungește mânerul fără riscul de a-l deforma atunci când trebuie să te apleci. Poți găsi acest sistem pe multe modele, prin simpla ajustare a înălțimii mânerului pentru un confort din ce în ce mai optim. Mânerul telescopic din aluminiu oferă mai multă ușurință și confort atunci când îl utilizezi. 

Capacitatea este un alt lucru de care să ții cont. 

Găleata trebuie să fie suficient de mare pentru a conține destulă apă mai ales dacă trebuie să cureți o suprafață mai mare. Există și găleți cu două recipiente, unul pentru apa curată, unul pentru apa folosită. În acest fel, nu se va mai contamina apa pe care o folosești pentru a curăța podelele.

Marca, un alt lucru important de care să ții cont. 

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că mărcile mai cunoscute sau mai populare de pe piață sunt cele care oferă cea mai înaltă calitate. Cu ele este ușor și să schimbi unele piese sau accesorii atunci când ai nevoie.

Cu mărcile necunoscute, siguranța pe termen lung nu este deloc un lucru sigur sau fiabil.

Arata comentariileAscunde comentariile

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!