Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cum ce te ajută un detector de camere?

Te gândești că e posibil să fii spionat. Dar cum poți găsi cu ușurință o cameră spion acasă? Pe lângă atâtea metode și sfaturi de a detecta o cameră spion, iată că ți oferă o soluție foarte eficientă: un detector camere

Detector camere

Acest dispozitiv va face posibilă detectarea oricărui dispozitiv spion datorită cutiei sale mici, care funcționează cu baterie. Într-adevăr, orice dispozitiv care utilizează Wifi/Bluetooth sau emite unde (cameră HD, microfon, cameră de la bord, mini cameră spion, micro cameră, cameră IP, cameră wifi …) de la detector va fi imediat detectat. Odată ce detectorul a primit un semnal, acesta va începe să clipească și îți va trimite o notificare care te va avertiza cu privire la prezența unui înregistrator video sau vocal GSM. Nu va rezista niciunei camere de securitate! Prin urmare, acest detector de camere este util și eficient.

Alte trucuri pentru a detecta o cameră spion 

  • Examinează cablurile ciudate

Majoritatea dispozitivelor de supraveghere au nevoie de o sursă de alimentare pentru a fi alimentate, deși unele modele au o baterie (cameră wireless). Prin urmare, se recomandă să îți inspectezi obiectele obișnuite și dispozitivele electronice pentru a vedea dacă găsești, de exemplu, cabluri suspecte conectate la obiecte care, în general, nu trebuie alimentate sau doar cabluri pe care nu le recunoști.

  • Utilizarea smartphone-ului

Smartphone-ul tău poate fi un foarte bun aliat în descoperirea camerelor spion! Iată câteva sfaturi pentru detectarea dispozitivelor de supraveghere cu ajutorul telefonului mobil.

Multe camere spion și microfoane produc un câmp magnetic mic atunci când transmit date. Când efectuezi un apel cu smartphone-ul, deplasează-te în jurul casei în timp ce vorbești. Dacă auzi zgomot sau bâzâit în telefon, cu siguranță este câmpul magnetic al unei camere de supraveghere din apropiere care poate utiliza funcția de detectare a mișcării. Acum trebuie doar să cauți camera posibilă lângă locul în care te afli.

De asemenea, poți utiliza camera smartphone-ului pentru a detecta razele infraroșii de la o cameră spion. Oprește luminile și pornește camera telefonului. Dacă un produs este pornit în prezent, care utilizează viziunea nocturnă în infraroșu, poți observa raze verzi sau roșii prin imaginea capturată de cameră.

În cele din urmă, sunt puse în aplicare aplicații pentru detectarea oricăror camere. Le poți găsi numele pe Internet. Aceste aplicații vor putea identifica obiecte luminoase sau detecta câmpuri magnetice. Unele aplicații sunt scumpe și nu funcționează întotdeauna corect, așa că se recomandă să faci cercetările înainte de a instala una sau să achiziționezi un detector camere.

Acum ai informații la îndemână pentru a putea detecta o cameră spion în casa ta! Descoperă prin urmare toate tipurile de detectoare camere excelente de raport calitate-preț și alege-l pe cel mai potrivit ție.