Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cum se alege iluminarea potrivită?

Pentru a alege cele mai bune corpuri de iluminat, se recomanda apelarea la magazin de corpuri de iluminat în Timişoara. Cumpărătorii care au ales acest magazin atrag atenţia asupra faptului că toate corpurile de iluminat sunt exact aşa cum se văd pe site, sunt de bună calitate şi sunt rezistente. De asemenea, tot cumpărătorii acestui magazin îl recomandă şi pentru faptul că personalul este deschis şi dispus să ofere sfaturi şi sugestii cu privire la alegerea celor mai bune corpuri de iluminat. Cu ajutorul acestora, fiecare cumpărător va pleca acasă cu corpuri de iluminat de bună calitate, chiar şi atunci când chiar nu ştie ce să aleagă.                  

  1. Sufragerie

În sufragerie veiozele pot ilumina cele mai întunecate colţuri ale zonei de living, ajungând în locuri care nu pot fi atinse de iluminatul principal. Este, de asemenea, foarte util pentru lectură sau pentru lucrări de precizie. Trebuie să se reţină unele probleme. Una se referă la poziţionarea corectă, care poate evita extinderea şi utilizarea necorespunzătoare în cameră. Prin urmare, se recomandă amplasarea veiozei arcuite în colţul camerei.

  1. Camera de prânz

În restaurant, candelabru cu LED este cu siguranţă nouă frontieră a iluminatului. Printre numeroasele modele disponibile în această cameră, cel mai bine este să se aleagă cele care proiectează lumina direct pe masă. Cea perfectă va fi un candelabru liniar sau în formă de clopot. Poate fi un iluminat eficient în timpul cinei şi, în acelaşi timp, adaugă o atmosferă de modă asemănătoare unui restaurant.

  1. Bucătărie

Bucătăriile trebuie să primească o atenţie adecvată atunci când aleg lumina, mai ales dacă bucătăria este mobilată într-un stil modern şi completată de insule sau peninsule. În aceste două ultime cazuri, trebuie să fie un dispozitiv de suspendare cu o singură lumină mică, poate că este instalat în serie, care va oferi suficientă iluminare pentru blat. „

  1. Hol

Sursa de lumina eficientă pentru coridoare şi intrări trebuie să fie lămpile de perete. Acest tip de lampă poate avea atât grinzi superioare, cât şi inferioare, proiectând astfel lumina pe perete şi creând o atmosferă caldă. Cu toate acestea, se recomanda combinarea aplicaţiei cu suspensia. , altfel va crea un efect de plafon inferior. Cel mai bine este să se aplice la o înălţime care nu provoacă pericol şi nu împiedica mişcarea în interiorul camerei sau al pasajului.

  1. Dormitor

Conceput special pentru dormitoare, este combinaţia incontestabilă de lămpi de noptieră (abajururi), lămpi de tavan sau lămpi suspendate. Exista acum multe modele disponibile, precum cele cu difuzoare din stofa, cristale şi cele mai moderne lămpi de perete pentru dormitoare. Oferă o alegere ideală pentru iluminarea dubla.

  1. Baie

Exista, de asemenea, multe soluţii pentru iluminatul băii. Este important să se ia în considerare în special şi aceste două aspecte: primul este să se aleagă cel puţin un nivel de protecţie IP44 pentru a evita stropirea excesivă de abur sau apă. Sursa de lumină; al doilea aspect este în baie O lampă este introdus în oglinda care este eficient atât pentru bărbierit, cât şi pentru machiajul femeilor.

Arata comentariileAscunde comentariile

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!