Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cum se alege o haina de blana naturala?

Fiecare femeie viseaza sa aiba in garderoba ei o haina de blana de lux care nu numai ca ii va impodobi umerii fragili, ci si o va incalzi in zilele inghetate. Astazi, piata dispune de un numar mare de haine de blana de la branduri celebre, dar nu toate produsele sunt de calitate si durabile. Cum se alege o haina de blana care va dura mult timp? Aceasta intrebare intereseaza toti fanii blanurilor naturale. In acest articol se va incerca sa fie expuse toate detaliile  si, de asemenea, sa se poata afla din ce blana este facuta haina de iarna.

Sfaturi pentru alegerea unei haine de blana bune

 Nu este, desigur, o sarcina usoara. Se recomanda a se cumpara numai din magazine specializate care au un certificat de calitate pentru produs. 

O haina de blana de vulpe trebuie sa fie din vulpe, si nu din alt tip de blana. Pentru a recunoaste falsul, este nevoie de cel putin putina intelegere a blanurilor – de exemplu, blana unui iepure nu este lunga, precum cea a unei vulpi.

 Luxoasa, durabila si practica – poate fi o haina de nurca. Blana aceasta are o rezistenta ridicata la uzura si va dura zeci de ani. Preferintele sunt diferite pentru toata lumea, astfel incat alegerea imbracamintei exterioare este o sarcina foarte dificila. Cum se alege o haina de blana naturala? In primul rand, este nevoie sa se stie cat de des se va imbraca aceasta haina: in fiecare zi sau rareori. Pieile exclusive, cum ar fi chinchila, nu sunt potrivite pentru utilizarea zilnica – arata elegant si pompos. 

Cele mai la moda blanuri 

Chinchilla este unul dintre cele mai populare si scumpe produse de blana. Blana este groasa si foarte moale. Datorita structurii sale destul de delicate, este durabila si poate dura cel putin cinci ani cu o ingrijire adecvata. Se stie deja faptul ca pretul unei astfel de piese poate costa mult, dar este cu adevarat o haina care isi merita investitia in orice moment si plus de asta, niciodata nu se va demoda. 

Nurca este de asemenea un tip de blana scump, dar foarte special. Este ideala pentru hainele de blana elegante, care se potrivesc tinutelor pompoase, inclusiv pentru evenimente foarte speciale. Designerii au produs in ultima vreme doar haine din blana de nurca speciale, care au devenit adevarate modele iconice in acest domeniu.

Blana de vulpe este folosita pentru hainele de blana cu fir lung si in culori interesante. Poate fi vorba despre o haina de vulpe aurie, caz in care pretul va fi considerabil mai mare, decat pentru hainele din blana de vulpe normala, dar si eleganta acestei blani va fi mai mare. 

Blana de iepure este una dintre cele mai des utilizate. Este scurta si pufoasa iar in functie de iepurele de la care a fost recoltata, blana poate veni in mai multe culori, de la alb si pana la nuante de gri sau chiar negru. 

Alegerea finala a tipului de blana depinde de preferintele persoanei care o va purta.