Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cumpara un dedurizator si scapa de calcarul din apa

Un dedurizator are o unitate de control care controleaza intregul sistem. Are propriul display, care este echipat cu accesorii. Proprietarul poate verifica consumul de apa pe o perioada de pana la sase zile. De asemenea, este posibil sa salvezi setarile pentru duritate si timpul de regenerare. 

Totusi, trebuie sa stii ca un dedurizator necesita curatare la intervale de trei pana la sapte zile, in functie de model. Aceasta este o faza de recuperare care dureaza de obicei mai putin de o ora. Deoarece apa poate fi dedurizata doar intr-o masura limitata in aceasta faza, timpul de regenerare este adesea setat noaptea, cand consumul de apa este oricum mai mic. De asemenea, exista si modele care au doua schimbatoare de ioni, astfel incat sa nu poata fi determinate deteriorari in timpul regenerarii.

Ce este un dedurizator?

Practic, un dedurizator este un dispozitiv durabil si robust care ramane intact pentru o perioada de aproximativ 25 de ani si, de asemenea, nu necesita intretinere, atata timp cat salinitatea este completata in mod regulat. Daca apar probleme, proprietarul trebuie sa examineze elementele mecanice individuale si, daca este necesar, sa inlocuiasca schimbatorul de ioni sau intregul dedurizator.

Un dedurizator are sens in orice caz, daca duritatea apei potabile este peste valoarea recomandata de sapte grade de duritate. Cu toate acestea, un dedurizator de apa nu este tocmai o investitie ieftina, motiv pentru care cumparatorul ar trebui sa se gandeasca de doua ori la acest pas. Deoarece apa potabila are un grad de duritate relativ ridicat, mai ales in zonele metropolitane, merita cu siguranta sa te gandesti la cumpararea unui dedurizator de apa. 

Nu doar sanatatea ta beneficiaza de pe urma acestei investitii, dar si aspectul tau exterior. Acest lucru face pielea mai neteda si parul mai moale. Si hainele care sunt spalate in masina de spalat cu apa dedurizata dureaza, de asemenea, mult mai mult decat articolele care sunt expuse doar la apa dura. 

Deoarece dispozitivele sunt si extrem de durabile, dedurizatorul de apa reprezinta o investitie pe viata pentru consumator. Producatorii ofera acum dedurizatoare intr-o mare varietate de marci la aproape toate preturile, in diferite dimensiuni si cu capacitati complet diferite.

Arata comentariileAscunde comentariile

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!