Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Curațenia după constructor este mai ușoară grație serviciilor profesionale

Pentru că schimbările sunt inevitabile în orice locuință sau clădire de birouri, a angaja o firmă de construcții pentru a renova, repara sau extinde un anumit spațiu este mai mult decât necesară. Însă ce se fac proprietarii atunci când rămân cu un maldăr de gunoaie și cu un aspect dezolant după intervenția firmei de construcții?

Singura soluție palpabilă recomandată de către specialiști este angajarea unei firme de curățenie pentru a nu mobiliza un număr mare de angajați care vor lucra suplimentar și vor efectua servicii care nu intră în aria lor de expertiză. A angaja una din companiile de curățenie existente pe piață cu un personal atent selectat și pregătit cu cele mai eficiente metode de curățare ale spațiilor proaspăt amenajate este cea mai bună soluție, fie că este vorba despre birouri sau clădiri rezidențiale.

Echipa de intervenție pregătește noul spațiu de lucru sau de locuit astfel încât angajații să dea randamentul scontat sau membrii familiei să fie mulțumiți de alegerea făcută.

Economisire de timp și energie grație serviciilor de curățenie după constructor

Pentru a economisi timpul și energia care ar trebui să fie irosite de către proprietarii locuințelor sau spațiilor de birouri pentru curățarea acestor locuri, este suficient ca aceștia să apeleze la o firmă de curățenie care se va ocupa de curățarea varului, cimentului de pe geamuri, vopselelor de pe uși, tocărie calorifere și alte suprafețe.

Curățarea țevilor și a balustradelor, curățarea prizelor și întrerupătoarelor, a aparatelor de aer condiționat și a corpurilor de iluminat, dar și spălarea în mod corespunzător a geamurilor de interior și exterior și ștergerea prafului la interior sunt servicii de curățenie garantate.  Curățarea și tratarea suprafețelor din sticlă, lemn, aluminiu și inox precum și dezinfectare acestora, spălarea și dezinfectarea faianței din baie și bucătărie, a podelelor și a pardoselilor și curățarea manuală a suprafețelor pătate cu vopsea și cu var, degajarea sacilor de gunoi și curățarea garajelor, subsolurilor și teraselor la cerere presupune curățenia după constructor.

Acest tip de curățenie este un serviciu care necesită o mare atenție în ceea ce privește atât procesul de curățenie, cât și oamenii care le efectuează. Aceștia trebuie să aibă experiență, în caz contrar vor zgâria suprafețele în loc să le curețe, iar soluțiile trebuie să fie profesionale și să presupună îndepărtarea resturilor și materialelor ce rămân în spațiile construite sau renovate care pot pune în pericol sănătatea locatarilor.

Fără doar și poate, serviciile de curățenie sunt realizate conform celor mai înalte standarde și recomandări în acest sens, iar cu ajutorul experienței și dotărilor, spațiul va străluci la propriu. Formele profesionale pun la dispoziție atât personalul, cât și mijloacele necesare pentru a realiza o curățenie deplină spațiului în care s-au desfășurat lucrările de finisare sau de construcție atât pentru persoanele fizice, cât și pentru persoanele juridice.