Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

De ce sa ai in bagajul de vacanta un kimono de plaja? 

Vacanta de vara este la numai un pas distanta, iar cei mai norocosi sunt deja in febra pregatirilor pentru aceasta. Una dintre etapele cele mai importante ale pregatirii este strangerea bagajului, etapa care uneori poate crea mult stres femeilor. 

Fie ca au de pregatit bagajul pentru toti membrii familiei, mai ales in cazul celor mai mici dintre acestia, fie ca nu stiu ce piese vestimentare sa puna si la care sa renunte, pentru a incapea in bagaj, femeile sunt nevoite deci sa inceapa aceasta pregatire cu mult timp inainte de momentul propriu-zis al plecarii in vacanta. 

Cele care sunt in etapa care precede pregatirea bagajului si care se refera la cumpararea pieselor vestimentare de care au nevoie pentru a-si completa garderoba de vacanta, ar trebui sa ia in considerare si alegerea unui kimono de plaja, care nici nu va ocupa mult spatiu in bagaj. Motivele pentru care o astfel de piesa vestimentara nu ar trebui sa lipseasca din bagajul de vacanta al niciunei femei sunt: 

Este o piesa vestimentara versatila 

In primul rand, un kimono poate fi purtat atat pe plaja, cat si seara, asortat la tinute casual – elegante, mai ales daca este realizat dintr-un material de calitate, nesintetic. Acest lucru il face sa fie foarte versatil, iar faptul ca nu ocupa mult loc in bagaj va contribui la o economie importanta de spatiu. 

Protejeaza impotriva razelor soarelui 

Purtarea kimono-ului va oferi o protectie suplimentara impotriva razelor soarelui, lucru resimtit mai ales in cazul in care pielea se resimte deja de orele indelungate petrecute pe plaja. Astfel ca atingerea delicata si diafana a unei astfel de piese vestimentare va si calma senzatia de usturime a pielii arse de soare. 

Totusi, acesta nu inlocuieste crema de plaja cu factor de protectie ridicat, care ar trebui aplicata ianinte de a se imbraca kimonoul. 

Ofera eleganta 

Cea care  poarta un astfel de kimono, indiferent ca este la malul marii sau la o piscina, va fi considerata o femeie eleganta si stilata. 

Prin urmare, kimono-ul este un must have in acest sezon de vara, dar mai ales in vacanta.