Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

De ce sa alegi Dubai pentru urmatoarea vacanta?

De ce sa alegi Dubai pentru urmatoarea vacanta?

Intre mare si desert, zgarie-nori vertiginosi si atractii grandioase, Dubai este o destinatie turistica care isi asteapta toti turistii pentru o calatorie in afara normelor, pe masura excentricitatii sale. Intr-adevar, o vacanta Dubai este alegerea ideala pentru cei care vor sa plece  in cuplu, cu prietenii sau cu familia. 

Un oras cu multiple fatete, Dubai are o latura mai moderna si cu infrastructurile sale fara masura, dar si una mai veche cu pietele sale traditionale, dar si cu unele vapoare mai vechi. Am putea spune chiar ca este capitala tuturor posibilitatilor: se poate petrece aici o zi intr-un acvariu gigant, sa se plece intr-o aventura in 4X4 in desert, se poate schia intr-un centru comercial, se poate urca in cel mai inalt turn din lume.. daca mai sunt nevoie de alte motive, acestea vor urma mai jos.

Motivul numarul unu – pentru soare tot anul  

Dubai beneficiaza de un climat subtropical arid deci este frumos tot anul aici. Caldura este vara torida, dar majoritatea locurilor de aici sunt climatizate. Dar, daca sunt turisti carora le este prea cald, acestia se pot scalda intr-o mare azur, cu temperaturi care nu trec peste 30 de grade. Pentru cei care sunt in cautare de caldura si soare, Dubai este destinatia ideala.

Motivul numarul doi: Excesivitatea

Un sejur in Dubai va fi o ocazie de a descoperi capitala superlativelor, unde monumentele futuriste se intalnesc cu cele mai excentrice proiecte din lume. Dubai gandeste mereu mai mare si mai sus, cu unele dintre cele mai luxoase hoteluri din lume, parcuri tematice gigantice si Burk Khalifa, cel mai inalt turn din lume. Sa vizitezi Dubai inseamna sa descoperi un oras excentric, in cautare constanta de noi superlative. Cel mai mare centru comercial de pe planeta, un acvariu urias, un hotel de 7 stele… Este imposibil sa nu fii surprins de ambitiile nelimitate ale metropolei.

Motivul numarul trei: o destinatie 100% pentru familie

Dubai este o destinatie foarte sigura, care va fi cu siguranta pe placul copiilor si parintilor. Sunt propuse aici o multime de activitati deci cu siguranta ca cei mici nu se vor plictisi. 

Dubai este un oras plin de ambitie, cu mega centre comerciale, cu cele mai maiestuoase cladiri zgarie nori si cele mai mari insule artificiale din lume. Aici nimeni nu se va plictisti, asta e sigur!