Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

De ce sa cumperi ceasuri Casio?

Cu numele Casio, pasionatii de ceasuri Casio asociaza perfectiunea tehnica, precum si designul neobisnuit, modern si functionalitatea bine gandita.

Casio este unul dintre primii producatori de ceasuri, producand ceasuri digitale, care nu sunt doar ceasuri, ci si insotitori care pot fi de mare ajutor in multe situatii, datorita numeroaselor functii suplimentare. Descopera multitudinea de ceasuri de mana si ceasuri cu alarma din magazinele online cu ceasuri Casio si lasa-te fermecat de ceasurile de mana, precum G-SHOCK, EDIFICE, CASIO Sports sau BABY-G.

S-ar putea sa cauti un ceas clasic de afaceri pentru uz zilnic sau esti adesea pe drum. Acesta este motivul pentru care preferi un ceas radiocontrolat cu afisare universala a orei si calendar automat. In magazinul online cu ceasuri Casio vei gasi ceasul care ti se potriveste si iti indeplineste toate dorintele.

Ceasuri CASIO: de la clasic la high tech

De cand producatorul japonez de ceasuri a lansat primul ceas digital, Casiotron Casio, care avea deja peste 10 functii suplimentare, sortimentul de ceasuri Casio este in continua crestere.

Astazi vei gasi o selectie larga de ceasuri, cronografe si ceasuri cu alarma Casio in magazine online. Gama variaza de la ceasuri desteptatoare analogice simple, la cronometrul de trezire controlat prin radio, ceasuri sport, ceasuri de epoca si ceasuri de mana clasice, pana la ceasuri solare ultramoderne cu control radio, care preiau semnalul ceasurilor atomice si functioneaza fiabil ani de zile fara schimbarea bateriilor.

G-SHOCK, BABY-G si CASIO Sports 

Alaturi de ceasurile de mana CASIO G-SHOCK, populare datorita robustetei si varietatii de functii, si ceasurile de dama din colectia CASIO BABY-G , cu care producatorul se adreseaza in special femeilor purtatoare, modelele din seria CASIO Sports sunt deosebit de populare printre sportivi si oameni activi.

Datorita folosirii materialelor de inalta calitate pentru carcase si bratari, cum ar fi rasina, otelul inoxidabil sau titanul, precum si sticla minerala rezistenta la zgarieturi pentru capacul de protectie a cadranului, ceasurile acestor marci rezista la cele mai dure teste. Multe ceasuri din aceasta categorie sunt rezistente la apa pana la 10 bar, unele chiar pana la 20 bar si astfel le fac partenerul fidel al sporturilor nautice. Numaratoarea inversa, cronometrul, contorul de ture, functia de alarma sau calendarul sunt cateva dintre functiile care caracterizeaza modelele acestor marci sportive Casio.

Colectia EDIFICE si CASIO – elegantul si clasicul

Ceasurile CASIO de la EDIFICE sunt ceasuri robuste pentru barbati care combina perfectiunea tehnica cu un aspect sportiv elegant. Ceasurile CASIO EDIFICE impresioneaza atat prin varietatea de functii, cat si prin designul lor exceptional de elegant.

Seria CASIO Collection include multe ceasuri de dama, ceasuri pentru barbati si ceasuri unisex in diverse culori, forme si stiluri. Printre acestea se numara ceasurile vintage si ceasurile digitale clasice, precum si ceasurile analogice sau ceasurile analog-digitale, dotate cu diverse functii.