Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Delia matache varsta

Cine este Delia Matache?

Delia Matache, cunoscuta si sub numele de artist Delia, este o cantareata, compozitoare si producatoare de muzica din Romania. Ea s-a nascut pe 20 noiembrie 1977 in orasul Slobozia, Romania. Delia a debutat in muzica la varsta de 16 ani, in 1993. A lansat primul sau album intitulat „Delia” in 1997, care a devenit un mare succes. Albumul a fost primul sau pas spre faima si una dintre cele mai bine vandute albume din Romania. Albumul a primit premiul pentru cel mai bun album din Romania in 1998.

Cariera Deliei Matache

Delia a inregistrat de-a lungul carierei sale peste 20 de albume si peste 150 de single-uri. A colaborat cu artisti renumiti precum Andra, Carla’s Dreams, Sore, Carla’s Dreams, Connect-R si multi altii. Pe langa muzica, Delia a devenit si prezentatoare a unor show-uri de televiziune, precum „Mireasa pentru fiul meu”, „Omul bun si pomul copt” si „Uite cine danseaza”. A lansat de asemenea si propriul sau canal de YouTube, Delia Music, unde posteaza videoclipuri si emisiuni. In prezent, Delia este unul dintre cei mai bine vanduti artisti din Romania, avand peste 100 de milioane de vizualizari pe YouTube si o baza de fani foarte mare.

Varsta Deliei Matache

Delia Matache a implinit 43 de ani in 2020. Ea s-a casatorit cu prietenul ei de multa vreme, invatatorul Ionut Hosu, in 2019. Delia si Ionut au un fiu impreuna, Darius. In prezent, Delia locuieste in Bucuresti, Romania, impreuna cu sotul ei si fiul lor. Desi este la 43 de ani, Delia are un corp si un aspect fizic impecabile, care fac din ea un model pentru multe femei.

Realizarile Deliei Matache

Delia a fost recompensata pentru munca sa din domeniul muzicii inca de la debutul sau. A castigat numeroase premii si nominalizari, inclusiv trei premii MTV European Music Awards si doua premii MTV Greek Awards. A primit de asemenea doua stele pe Calea Marii de la Primaria Orasului Slobozia, al sau oras natal. Delia a fost nominalizata la Premiile Academiei Muzicale Romane in 2007, in pozitia de cea mai buna interpreta. A primit de asemenea Premiul pentru excelenta din partea Jurnalului National si Premiul pentru excelenta acordat de Revista Unica.

Controversele Deliei Matache

Delia a avut parte de numeroase controverse pe parcursul carierei sale. Una dintre cele mai mari controverse a fost cand s-a lansat videoclipul pentru piesa sa „Rupem Bariere”, care a fost acuzat de a fi un mesaj rasist si xenofob. Delia a spus ca aceasta piesa nu a fost scrisa cu aceste intentii si a explicat ca mesajul pe care doreste sa-l transmita prin aceasta piesa este unul de toleranta si intelegere. In ciuda acestor controverse, Delia a ramas una dintre cele mai apreciate si longevive artiste din Romania.

Viața personala a Deliei Matache

Delia s-a casatorit cu Ionut Hosu, invatatorul ei, in 2019. Ei au un fiu impreuna, Darius, nascut in 2020. In prezent, familia locuieste in Bucuresti, Romania. Delia si-a petrecut multi ani ca fotomodel si profesionist al dansului inainte de a se concentra asupra muzicii. Ea se bucura de o viata plina si fericita impreuna cu familia sa, impreuna cu muzica si cu cariera ei.

Conclusion

Delia Matache este una dintre cele mai apreciate si longevive artiste din Romania. Ea a lansat peste 20 de albume si peste 150 de single-uri, fiind una dintre cele mai bine vandute artiste din Romania. Delia a castigat numeroase premii si nominalizari, primind de asemenea doua stele pe Calea Marii de la Primaria Orasului Slobozia. La inceputul lui 2021, Delia a implinit 43 de ani si locuieste impreuna cu sotul ei si fiul lor in Bucuresti, Romania. Ea se bucura de o viata plina si fericita impreuna cu familia sa, impreuna cu muzica si cariera ei.