Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Microsoft Teams, o soluție pentru ca firma ta să facă față pandemiei COVID-19

Un studiu realizat anul trecut a arătat că 77% dintre angajați înregistrează o productivitate mai mare în timp ce lucrează de la distanță, în afara sediului firmei. Acesta este unul dintre avantajele Internetului; nu trebuie să fim la fața locului pentru a lucra. E-mailurile, software-ul, documentele etc. sunt acum accesibile de oriunde.

      Evenimentele recente din lume, cum este pandemia de coronavirus, arată nevoia ca angajații să aibă acces la toate „instrumentele” necesare, precum și la colegii lor, fără a putea intra în birou. Marile corporații le-au cerut angajaților să rămână acasă pentru a reduce răspândirea și riscurile asociate cu COVID-19.

      Acest lucru a dus la o nouă preocupare pe care o au firmele: cum să îi ajute pe angajați să colaboreze eficient. Deși Skype este o aplicație cu mai multe funcții, cum ar fi conferințe live, este posibil să nu se potrivească tuturor cerințelor angajaților unei firme. Să presupunem că trebuie să comunicați cu un anumit grup despre un anumit proiect în mod recurent; s-ar putea să trebuiască să reveniți la emailuri pentru a ține evidența a tot ceea ce a fost distribuit și făcut pentru acel proiect anume.

      Unele aplicații, cum ar fi Slack, au încercat să umple golul și s-au bucurat de un oarecare succes. Dar, indiferent de toate lucrurile interesante pe care Slack le poate face, un lucru rămâne îngrijorător și acesta este securitatea. Aici intervine Microsoft Teams.

Ce este Microsoft Teams?

În noiembrie 2016, Microsoft a adăugat un nou instrument la suita sa deja solidă  Office 365. Este vorba despre Microsoft Teams. Teams este un instrument de colaborare bazat pe chat care oferă echipe globale, la distanță și dispersate, cu capacitatea de a lucra împreună și de a partaja informații printr-un spațiu comun. Puteți utiliza funcții interesante, cum ar fi colaborarea documentelor, chatul individual, chatul în echipă și multe altele. Microsoft Teams este, de asemenea, complet integrat cu multe alte servicii Office 365, cum ar fi Skype, SharePoint, Exchange și Yammer.

Următoarele caracteristici de bază sunt incluse în Microsoft Teams:

Chat – Bucurați-vă de conversații publice și private cu echipele dvs. de angajați. Integrarea profundă a videoclipurilor Skype în aplicație vă oferă caracteristici populare pe rețelele sociale, cum ar fi adăugarea de emoji și meme-uri personalizate la discuțiile dvs.

Hub – Microsoft Teams oferă un spațiu de lucru partajat pentru diferitele aplicații din Microsoft Office, inclusiv PowerPoint, Word, Excel, Planner, OneNote, SharePoint, Delve și Power BI. Această caracteristică oferă dvs. și angajaților dvs. opțiunea de a lucra ușor fără a fi nevoie să vă stresați pentru a comuta între aplicații în timp ce încercați să finalizați proiectele.

De asemenea, Microsoft Teams este disponibil pe orice dispozitiv. Astfel, puteți lucra mai rapid și cu încredere. Angajații dvs. pot participa la apeluri și conferințe audio cu interfața de utilizator pe telefoane de birou și în conferințe.

Arata comentariileAscunde comentariile

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!