Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Pantofi din piele pentru femei moderne

Pantofii pentru femei se găsesc în nenumărate modele. Unii sunt făcuţi să stea stabil pe picior,  alții stau slab pe picior. Când vine vorba de potrivire pe picior, cel mai bine este să cumperi pantofi de piele, confortabili și capabili să lase piciorul să respire. Este logic să iei în considerare mai întâi principalele ocazii la care să porți pantofii. Ar putea fi clasici neutri și versatili pe care să îi porți zi de zi după eveniment, sau ai putea să cumperi pantofi la modă, de cea mai bună calitate cu care să îți completezi ținuta de seară pentru o petrecere. 

O altă caracteristică de bază de care ar trebui să ții cont în căutarea ta, este înălțimea tocului și forma sa. Poți opta pentru pantofi din piele cu toc ortopedic colorat, așa cum este modelul negru din magazinul online raxela.ro sau poți opta pentru o pereche de pantofi cu toc gros evazat cu detalii colorate.  

Astăzi la modă sunt pantofii cu tocul colorat, precum și cu accesorii și accente colorate. Pantofii eleganți și feminini trebuie să fie neapărat din piele. În designul potrivit, pantofii pot arăta foarte bine cu un detaliu metalic la modă și datorită tocului pătrat, pot fi purtați cu  blugi și o bluză de calitate. Pantofii din piele sunt potriviți atât pentru zilele calde, cât și pentru cele reci și sunt deosebit de ușori.

Pantofii potriviți pentru o ținută de succes

Există nenumărate opțiuni de combinație disponibile pentru ținutele tale în magazinul online raxela.ro, indiferent de ocazie.  Pentru ocazii festive și la o rochie de cocktail, de exemplu, se potrivesc pantofii din piele eleganți decupați, cu un toc delicat, cu accente în culori. Pentru timp liber și călătorii, pentru ieșirea în oraș, la un concert sau la un muzeu, pantofii tăi ar trebui să fie mai presus de toate confortabili. 

Pentru că în decursul unei astfel de zile vei parcurge o distanță considerabilă în pantofi, este cu atât mai important să alegi pantofi din piele potriviți, astfel încât picioarele să nu te doară seara. Ce zici de pantofii fucsia cu fundiță și detaliu colorat? Cu astfel de pantofi din piele, aspectul tău elegant este garantat.

Pentru o ținută de afaceri, pantofii negri din piele sunt ideali. Modelul de pantofi negri cu accesoriu și toc colorat sunt cei mai potriviți  pentru un look business. De exemplu, poartă un costum cu fustă și o bluză în culori coordonate cu tocul pantofilor. Completează-ți ținuta cu o centură și o geantă de mână în stilul pantofilor tăi. Roșu, negru și bej – aceste trei culori de pantofi din piele cu toc ar trebui să existe în garderoba fiecărei femei. După cum ne conving stiliştii, acestea sunt culorile posibilităților nelimitate, care sunt perfect combinate cu toate nuanțele. Dacă prețuiești versatilitatea, alege pantofi din piele din magazinul online raxela.ro.

Arata comentariileAscunde comentariile

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!