Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Produse profesionale de pedichiura in Romania de la Baehr

Picioarele bine îngrijite și frumoase sunt cheia confortului în timpul purtării oricărui pantof. Mai ales în timpul verii. Dacă doriți să purtați cu încredere sandale deschise, trebuie să aveți grijă de picioarele dumneavoastră, ceea ce vă va ajuta cosmeticele medicale ale companiei germane Baehr. Nu numai că îmbunătățește aspectul picioarelor, dar previne, de asemenea, apariția diferitelor probleme. Acest produs cosmetic este utilizat pentru pedichiura profesională și îngrijirea pielii după procedură. Compania este prezentă pe piață de 60 de ani și în acest timp a reușit să creeze o serie de produse unice care vor ajuta la îngrijirea pielii și a unghiilor de la picioare.

Care sunt beneficiile cremei pentru picioare Baehr

În timpul manichiurii hardware, nu puteți face fără crema Baehr. Cosmetologii profesioniști aleg acest produs datorită avantajelor sale:

 • Substanțele active pătrund în piele fără a lăsa o peliculă. Structura produsului este ușurată, astfel încât acesta să poată pătrunde cât mai adânc posibil.
 • Componentele au o structură cu o greutate moleculară redusă, datorită căreia au un efect calitativ asupra pielii.
 • Componente unice. De exemplu, pantenol, propolis, grăsime naturală de cerb în combinație cu compuși artificiali bine aleși.

Cremele pentru picioare pot ajuta la rezolvarea celor mai dificile probleme, chiar și fără utilizarea unor proceduri costisitoare. Toate produsele companiei sunt relativ accesibile.

Baehr Panthenol – o cremă puternică împotriva crăpăturilor

Baehr Panthenol acesta poate fi utilizat pentru a trata hiperkeratoza. Dacă aveți pielea uscată pe picioare, produsul elimină perfect această problemă. De asemenea, poate fi folosit pentru tratarea arsurilor. Produsul este indispensabil pentru pielea uscată și crăpată. Mai eficient în timpul utilizării repetate – pielea devine elastică, netedă, moale.

Datorită combinației reușite de substanțe, crema este hipoalergenică. În compoziția sa:

 • pantenol;
 • glicerină;
 • alantoină;
 • vitaminele A și E;
 • unt de shea;
 • extract de castan de cal.

Crema poate fi aplicată de mai multe ori pe zi.

Baehr cremă antifungică

Ciuperca poate fi o problemă serioasă pentru o persoană și nu este atât de ușor să o vindeci. Mâncărimea constantă, iritarea, chiar și durerea creează un disconfort serios. Cea mai populară este crema cu clotrimazol și uree. Această cremă poate fi folosită nu numai pentru tratament, ci și pentru prevenirea bolilor fungice. Afectează în mod eficient chiar și placa unghiilor.

Clotrimazolul din crema Baehr acționează ca o substanță activă care distruge membrana celulară fungică. 15% uree activează creșterea unghiilor și regenerarea fibrelor deteriorate. Unghiile își pierd din fragilitate și devin mai sănătoase.

Aplicați crema o dată sau de două ori pe zi, în strat subțire. Acesta este destinat utilizării de către adulți și copii începând cu vârsta de 3 ani. Poate fi utilizat în combinație cu alte produse antifungice ale companiei – spume, uleiuri. De exemplu, puteți achiziționa în plus medicamentul „MYTHOL FORTE”, care conține ulei de arbore de ceai.

Alte produse pentru pielea uscată de pe picioare Baehr

Produsele profesionale pentru îngrijirea picioarelor de la Baehr au mai multe linii. Acestea sunt produse cosmetice pentru picioare, echipamente profesionale și cosmetice, produse preventive și terapeutice, a căror eficiență va depăși cele mai nebănuite așteptări.

 • Uleiuri pentru piele și unghii cu componente terapeutice.
 • Creme cu aditivi de fructe care nu numai că hidratează pielea, dar vă permit să vă bucurați și de mirosuri plăcute.
 • Seruri regeneratoare și antifungice.
 • Balsamuri pentru îngrijirea și îmbunătățirea picioarelor.
 • Soluție pentru înmuierea pielii moarte.

De asemenea, marca poate oferi o serie întreagă de produse de îngrijire a pielii și a unghiilor. Acestea sunt produse de înaltă calitate și ieftine de calitate germană.

Arata comentariileAscunde comentariile

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!