Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Promoveaza-te pe tine sau pe copilul tau prin intermediul unei agentii de casting

Copilul tau este aratos si fotogenic? Ii place sa se imbrace la moda? Daca este si serios, atunci viitoarea vedeta trebuie sa inceapa o cariera de actor cu pregatire. Asadar, poti alege una dintre cele mai bune agentii de casting, si asta inseamna un interviu fata in fata. Ar trebui sa te familiarizezi cu sfaturile expertilor din industria modei, care vor creste sansele unui casting de succes. 

Desigur, fiecare parinte isi doreste sa prezinte copilul in cel mai bun mod posibil. Dar nu ar trebui sa iti duci fiul sau fiica la turnare in haine luminoase de sarbatoare. Accesoriile si bijuteriile nu sunt necesare si nici machiajul luminos pentru fete. 

Pielea trebuie sa fie curata, deoarece frumusetea naturala este apreciata, coafura este simpla, de exemplu, o coada de cal pentru fete, care poate fi slabita daca este necesar. Alege haine simple, conform corpului, fara dungi si imprimeuri. De exemplu, pentru fete pot fi pantaloni scurti sau jambiere, un tricou, adidasi; pentru baieti – un tricou sau camasa, pantaloni, adidasi.

Cum sa pregatesti un copil pentru casting?

Intotdeauna, mama sau tata vor fi prezenti la interviu, dar copiii trebuie sa raspunda singuri la intrebari. Prin urmare, inainte de turnare, spune copilului despre ce ar putea fi intrebat. De obicei, ei cer sa se prezinte, sa spuna despre ei insisi, hobby-uri, activitati suplimentare. 

Daca un copil este pasionat de dans, gimnastica, acesta va fi un mare plus, deoarece postura corecta si frumoasa si rezistenta fizica sunt importante pentru un viitor artist. Si prezenta unor clase suplimentare sugereaza ca exista disciplina. Parintii sunt interesati de dezvoltarea cuprinzatoare a copilului. Nu uita doar ca povestea copilului despre sine nu trebuie memorata: dialogul si improvizatia sunt importante.

Oportunitati pentru toata lumea

Prin intermediul unei agentii de casting, se deschid noi oportunitati nu numai pentru copii, ci si pentru adulti si practic pentru oricine, fie tanar, o persoana matura sau o persoana mai in varsta. 

Agentiile de casting plaseaza actori, figuranti, dansatori, cantareti, fotomodele si alti artisti in piese de film, televiziune, radio, seriale foto sau productii de teatru. Sarcina agentiilor de casting este de a propune o selectie de candidati potriviti, in functie de criteriile echipei de productie, care sunt apoi examinati de echipa de productie. Actori pentru copii si tineri, actori, artisti de cabaret sau modele – in agentii de casting toata lumea poate gasi locul potrivit in functie de capacitatea sa de actorie individuala.

Prin intermediul unei agentii de casting, precum New Media Casting sunt promovati actori, modele, figuranti incepatori, carora li se deschide usa pretuita a spectacolului celor care doresc. Acum nu mai trebuie sa bati la usile unor producatori eminenti pentru a intra intr-un film sau pentru a juca intr-un videoclip muzical. 

Participarea la prezentari de moda, proiecte de televiziune, filmari in reclame si emisiuni TV populare, concerte – nu este tot ceea ce New Media Casting le poate oferi clientilor sai. Profesionistii agentiei inteleg ca orice tip poate fi solicitat pentru un film, o reclama, o sedinta foto, astfel incat, fiecare solicitant poate intra in baza de date a actorilor. 

Arata comentariileAscunde comentariile

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!