Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Servicii funerare in sector 5 și pomenirea morților

Poate că o persoană dragă din familie nu mai este alături de tine și te confrunți acum cu un moment dificil, dar important. Moartea unei persoane dragi este întotdeauna o veste brutală. Este unul dintre puținele evenimente din viața fiecărui om, care se va întâmpla inevitabil.  Totuși  nimeni nu este pregătit pentru asta și rareori se planifică acest lucru. Știm că moartea este o experiență foarte stresantă și dificilă, și în acest moment nu mai știi ce anume trebuie făcut. În afară de durere, aduce și multe probleme și necunoscute, iar soluția la toate acestea, este firma de servicii funerare în sector 5 Funerare Ghica.

Servicii funerare în sector 5 – Scopul firmei

Firma de servicii funerare se poate ocupa cu profesionalism de problema ta, pregătind totul cu ajutorul pachetelor de servicii oferite clienților.  Scopul principal al firmei, este de a te ajuta să depășești acest moment greu. Angajații firmei sunt alături de tine înainte, în timpul și după ritualul de înmormântare. În calitate de client al firmei, vei primi sfaturi și asistență referitor la tot ceea ce ține de acest moment dificil. Acțiunile sunt efectuate conform tradițiilor, religiei și dorințelor tale.  Angajații firmei sunt conștienți de procesul și de deciziile cheie pe care familia trebuie să le ia. Aceștia îți pot oferi informațiile de care ai nevoie, sprijin emoțional și îndrumare compasivă care sunt necesare în acest moment dificil. Profesionalismul lor este combinat cu sensibilitate și atenție personală pentru fiecare dintre clienții firmei.

Funerareghica.ro îți oferă posibilitatea de a alege unul dintre pachetele afișate pe site cu tot ceea ce conține. Firma de servicii funerare sector 5 oferă o gamă largă de servicii și bunuri pentru a satisface nevoile și obiceiurile tale. Angajații firmei vor asculta și vor fi atenți la dorințele tale pentru a realiza evenimentul în conformitate cu așteptările pe care le ai. Conform pachetului ales, vor pregăti totul în cel mai mic detaliu, cu profesionalism  și sunt pregătiți să te ajute, pentru a te ușura de povara pregătirilor.

Există multe credințe atunci când se fac slujbe de pomenirea morților

Pomenirea morților se poate face la mormânt, la biserică sau la restaurant. Înainte de ora stabilită, se va aduce la mormânt, la biserică sau la restaurant ceea ce a fost pregătit pentru pentru a fi dat de pomană în numele morților și pentru rugăciunile de pomenire la slujba din biserică. Preotul face rugăciune pentru morți, toate ritualurile conform religiei și tradiției fiecărei familii, în amintirea jertfei lui Hristos pentru noi. Obligatoriu se aduce colivă, colaci și vin. Acestea sunt produsele obligatorii care trebuie să fie prezente la pomenirea morților. Tămâia simbolizează rugăciunea curată, care urcă către Dumnezeu, aprinderea lumânării, credința noastră fierbinte, iar flăcările sale amintesc de nemurirea sufletelor morților. Pomenirea morților se face la parastasul de 40 de zile, la 6 luni, un an și 7 ani. Firma de servicii funerare îți poate oferi tot ceea ce ai nevoie pentru pomenirea morților. Nu trebuie decât să alegi un pachet de servicii, contactând firma de servicii funerare în sector 5 pentru a-ți exprima dorința.

Arata comentariileAscunde comentariile

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!