Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

SOUDEK 20 Green Line – răcitorul de bere pe tejghea cu un design spectaculos

TC Romania Crown Cool pune la dispoziția persoanelor juridice interesate din domeniul HoReCa soluții profesionale de top care să îi ajute să desfășoare o activitate profitabilă.

Alege răcitoare de bere atractive pentru creșterea vânzărilor afacerii tale

Spre exemplu, dacă este vorba de un bar sau un restaurant, fidelizarea clienților este extrem de importantă. Iar ca prim pas în această direcție, pentru a genera satisfacția consumatorilor în cel mai înalt grad, este necesar ca inclusiv dotările localurilor respective să fie unele de top.

Românii sunt mari iubitori de bere. Orice profesionist HoReCa știe că pentru a vinde această băutură în cantități mari are nevoie nu doar de niște sortimente extrem de populare, dar și de niște  răcitoare de bere de cea mai bună calitate, echipamente speciale care să se potrivească perfect pe modelul și dimensiunile afacerii pe care o deține.

Dacă o să intri pe site-ul tcromania.com, o să găsești la secțiunea mare denumită “Răcitoare de bere” o varietate de produse, împărțite pe subcategoriile următoare:

– sisteme de bere cu rezervor FIB BEER;

– coloane de bere;

– răcitoare mobile;

– răcitoare pe tejghea;

– răcitoare sub tejghea;

– răcitoare KEG;

– spălătoare de pahare și accesorii.

Cele mai spectaculoase echipamente de răcire a berii rămân fără îndoială și în continuare răcitoarele de bere pe tejghea.

Dacă se alege modelul potrivit de răcitor profesional, un astfel de echipament poate să personalizeze extrem de plăcut localul respectiv, să îi confere un plus de atractivitate, să îmbie clienții să revină curând, eventual însoțiți de prieteni. 

Varietatea de modele de răcitoare de bere pe tejghea de la TC Romania Crown Cool, alături de calitatea superioară a acestora, reprezintă două argumente extrem de puternice pentru ca profesioniștii HoReCa să comande de aici echipamentele favorite. Mai ales dacă adăugăm la aceste motive și argumentul unui preț de achiziție accesibil, care face ca investiția respectivă să se amortizeze foarte rapid.

Demn de menționat este și faptul că răcitoarele de bere oferite de companie clienților sunt produse rezistente la o folosire intensivă, au garanție și se bucură de un suport tehnic de înalt nivel calitativ chiar și post-garanție.

Răcitorul de bere pe tejghea cu un robinet – SOUDEK 20 Green Line (SOUDEK 1/8 Hp)

Acest echipament HoReCa este unul cu adevărat spectaculos prin design-ul pe care îl prezintă. La exterior are forma unui butoi realizat din lemn de stejar. Cercurile din inox îi conferă acel element de modernitate, ce se armonizează foarte bine cu doagele și mânerul din lemn. 

Este un răcitor de pus pe tejghea care are un sistem de răcire cu aer, compresor încorporat, tăviță de picurare realizată din oțel inoxidabil.

Chiar dacă arată un pic mai clasic decât cele mai multe răcitoare de bere actuale care sunt extrem de minimaliste ca design, SOUDEK 20 Green Line (SOUDEK 1/8 Hp) se laudă cu un mod de răcire profesională și distribuirea berii: permite reglarea temperaturii în 7 trepte, răcirea este foarte rapidă (5-10 minute după pornirea răcitorului de bere). 

Opțional, dacă clientul dorește, se poate furniza de către TC Romania Crown Cool alături de cupla Keg şi un reductor de presiune CO2.

Deși cântărește 15,2 kg, nu ocupă mult loc pe tejghea, având dimensiunile externe de 20 x 47 x 37,5 cm. Performanța sa este de 15 – 20 litri/oră, suficientă pentru un local de dimensiuni mai mici.

Puterea echipamentului HoReCa este 267 W, tensiunea de alimentare fiind una de 220-240 V/50 Hz.

În prezent, acest răcitor de bere pe tejghea este la promoție, de aceea merită să te grăbești dacă ți se pare un echipament atractiv pentru localul pe care îl deții. Încă mai este pe stoc, dar nu pentru foarte multă vreme.

Datele de contact ale TC Romania Crown Cool sunt următoarele:

Crown Cool SRL – România – str Topliţa, nr. 155, Miercurea Ciuc, jud. Harghita

Telefon: (+40) 726 308 900 – Fax: (+40) 266 315 068

Site: www.tcromania.com – e-mail: sales@tcromania.com