Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Succesul unei afaceri stă în alegerea produselor potrivite. 3 lucruri esențiale pentru domeniul Horeca

Dacă deții o afacere în domeniul hotelurilor, saloanelor de înfrumusețare sau dacă ești doar curios de ce clienții recomandă cu entuziasm locurile pe care le frecventează, atunci trebuie să știi că printre cele mai importante lucruri de avut în vedere se numără și aprovizionarea afacerii tale cu produsele potrivite. Clienții sunt foarte atenți la aceste detalii, pentru ei este important ca acele consumabile să fie într-o stare perfectă, inspirând grijă și atenție pentru ei.

       Iată ce este esențial de avut în vedere pentru afacerea ta:

         Prosoapele din fibre bune, ușor de igienizat

         Consumabilele, produsele cu care clientul intră efectiv în contact, sunt cele mai importante lucruri pe care trebuie să alegi cu o atenție deosebită. Ele trebuie să îndeplinească următoarele criterii simple: material din fibre de calitate, să fie plăcute la atingere și eticheta să indice că sunt ușor de igienizat. Poți să arunci o privire la câteva prosoape pentru domeniul Horeca, de la horecatex.ro, care să se preteze pentru afacerea ta. Acestea pot fi folosite atât de către persoanele juridice (în hoteluri, pensiuni, saloane sau SPA-uri), dar și de persoanele juridice care caută produse de calitate mai bune decât cele uzuale. Prosoapele sunt lucruri care se folosesc fără îndoială zilnic, în rutina de îngrijire corporală, așadar trebuie să le fie acordată o atenție sporită.

         Șervețele din hârtie de unică folosință

         Indiferent că intenționezi să le cumperi pentru afacerea ta sau pentru uzul propriu, șervețele de unică folosință sunt soluția pentru contracararea răspândiri de virusuri și bacterii, deoarece sunt atinse de o singură persoană și imediat aruncate la gunoi, dar, mai ales, ajută și la folosirea și economisirea eficientă a timpului, fiind în anumite soluții chiar mai practice decât uscătoarele de mâini electrice. Pe lângă folosirea lor după spălare, prosoapele de hârtie pot să fie achiziționate și pentru curățenie, terminând mai repede tot procesul.

         Portfard cu produse de îngrijire

         Un lucru foarte apreciat de către clienți este dotarea afacerii tale cu toate produsele de igienă necesare, în momentul în care apelează la serviciile pe care le oferi, aceștia doresc să știe că au tot ceea ce le este necesar: săpun, șampon, gel de duș și poate chiar o cremă de mâini. Deși pare a fi un gest neînsemnat, aceștia se vor simți importanți și protejați în același timp, mai ales dacă alegi să unești toate aceste consumabile destinate lor într-un coșuleț special sau chiar într-un portfard pe care să îl refolosească și după ce termină vizita.

         În concluzie, dacă iei aceste lucruri în calcul și pui pe primul loc experiența clientului tău, decisivă pentru amândoi, atunci el își va forma o părere pozitivă și a te recomanda mai departe. Trebuie să investești cu siguranță în felul în care arată locul în care îți desfășori activitatea, într-o atmosferă primitoare și amenajată modern, însă aceste lucruri  nu sunt suficiente. Alege mereu să fii atent la detalii, fie că e vorba despre prosoapele potrivite, fie de mici atenții pentru client.

Sursa foto: pixabay.com