Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Topul celor mai frumoase plaje din lume

Fie că sunt situate în zone tropicale sau temperate, cele mai frumoase plaje din lume se remarcă prin farmecul lor.

Care este clasamentul celor mai frumoase plaje din lume?

Cu apele sale turcoaz și frumoasele stânci verzi, arhipelagul Fernando de Noronha, din largul coastei Braziliei, găzduiește cele mai bune plaje din lume, potrivit unui studiu.

Baia do Sancho în Brazilia

Una dintre cele mai mari note este acordată destinaţiei Baia do Sancho, a cărei apă limpede permite scafandrilor să atingă lumea subacvatică, să se bucure de pești și corali, precum și de broaște țestoase marine. Problema este că acest paradis este foarte greu de atins și vizitatorii trebuie să coboare pe o scară înaltă și abruptă, ceea ce ar fi o problemă pentru persoanele cu frică de înălțime.

Golful Grace din Insulele Turks și Caicos

Aici turiştii vor găsi tot ce au nevoie – soare, nisip fin și vederi minunate. De pe plajă pot urmări revărsarea apei în diferite culori – de la turcoaz, la albastru intens și violet.

Flamenco în Puerto Rico

Țara exotică din Puerto Rico se mândrește cu cele mai frumoase plaje, inclusiv plaja Flamenco. Aici apele sunt calme, limpezi și adânci până la brâu. De pe ţărm turiştii pot vedea adesea diferite specii de pești exotici și delfini.

Flamenco este potrivit atât pentru cuplurile îndrăgostite, cât și pentru familiile cu copii.

Plaja Rabbit în Italia

Plaja Rabbit sau Plaja Iepurelui este o destinație mai accesibilă pentru turiștii europeni. Plaja este ca o carte poștală, dar datorită popularității sale, este adesea aglomerată. Pentru cei care decid să facă plajă acolo, trebuie să vină dimineața devreme pentru a găsi un loc bun.

Whitehaven în Australia

Whitehaven înseamnă „paradisul alb” – chiar aceasta este senzaţia resimtita de cei care care păşesc pe aceste meleaguri. Nisipul de pe plajă este incredibil de alb şi fin, în fața este o mare de apă, iar în spate se întinde o pădure densă, unde turiştii se pot ascunde de soarele arzător.

Plaje în Ibiza Spania

Ibiza este o destinaţie pentru iubitorii de petreceri. Baruri pe plajă, discoteci – distracţia începe după ora 19 şi durează până la ivirea zorilor. Se poate călători cu avionul, iahtul, savura delicatese locale delicioase și multe altele. 

În timpul zilei, turiştii pot merge în magazinele locale de unde îşi pot cumpăra mâncare proaspătă, rochii de plajă şi multe suveniruri. Aşadar, Ibiza oferă totul.

Anse Lazio din Seychelles 

Seychelles este o destinație exotică, unde turiştii pot veni în orice moment al anului. Aici este întotdeauna soare și căldură. Pasionații de scufundări se pot bucura de peștera subacvatică din apropiere.

Lanikai în Hawaii

Lanikai este una dintre plajele mai puțin populare de aici – fiind ca o comoară ascunsă. Singurul său dezavantaj este că nu există toaletă sau restaurant în apropiere, așa că nu trebuie exagerat cu băuturile carbogazoase.

Plaja Rosili din Țara Galilor

Plaja Rosili Bay din Țara Galilor este un loc sălbatic, nu foarte popular, dar spectaculos. Cel mai bun moment pentru a sta aici este în iulie-septembrie. Chiar și atunci, însă, călătorii trebuie să fie pregătiți pentru schimbări bruște ale vremii – de la soare la ploaie și invers.

Arata comentariileAscunde comentariile

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!