Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cauți sursă de inspirație? Iată 45 mesaje de la mulți ani

Trimiterea de mesaje de la mulți ani, sincere și creative, cu intențiile corecte, poate face toată diferența în ziua cea mare a cuiva. Deci, fă eroul ocaziei să se simtă special cu cea mai cool urare de ziua de naștere!

Însă chiar dacă exemplele de mai jos sunt minunate așa cum sunt, nu crede că trebuie să rămâi doar cu ceea ce este scris aici. Personalizează și mai mult sentimentul din interiorul felicitării tale de ziua de naștere cu o glumă sau un moment special dintre tine și omagiat.

Mesaje de la mulți ani (inspiraționale)

Încă un an mai în vârstă și un alt motiv de sărbătoare! Oferă felicitării tale de ziua de naștere o notă de viitor cu una dintre aceste urări inspiraționale și drăguțe:

+ Numără-ți viața după zâmbete, nu după lacrimi. Numără-ți vârsta după prieteni, nu după ani. Aniversare superbă!

+ La mulți ani! Sper că toate urările și visele tale de ziua de naștere să devină realitate! Fie ca bucuria pe care ai răspândit-o în trecut să revină la tine în această zi!

+ O dorință pentru tine de ziua ta – orice ai cere să primești, orice ai căuta să găsești, orice îți dorești să-ți fie împlinit de ziua ta și întotdeauna. Felicitări!

+ Te așteaptă un alt an plin de aventură. Întâmpină-l sărbătorind ziua ta de naștere cu fast și splendoare. Îți doresc o zi de naștere fericită și plină de distracție!

+ La mulți ani! Viața ta este pe cale să prindă viteză și să explodeze în stratosferă. Poartă centura de siguranță și asigură-te că te bucuri de călătorie.

În această zi de naștere, îți doresc fericire și dragoste din belșug. Fie ca toate visele tale să devină realitate și norocul să-ți viziteze casa astăzi. La mulți ani unuia dintre cei mai dulci oameni pe care i-am cunoscut vredată.

+ Fie ca tu să fii dăruit cu cele mai mari bucurii ale vieții și fericire nesfârșită. La urma urmei, tu însuți ești un dar pentru pământ, așa că meriți tot ce este mai bun.

+ Nu număra lumânările… vezi luminile pe care le dau. Nu numără anii, ci viața pe care o trăiești. Îți doresc un timp minunat înainte.

+ Uită trecutul; așteaptă cu nerăbdare viitorul, căci cele mai bune lucruri urmează să vină. Aniversare frumoasă!

+ Zilele de naștere sunt un nou început și un timp pentru a urmări noi eforturi cu noi obiective. Mergi înainte cu încredere și curaj. Ești o persoană foarte specială. Fie ca astăzi și toate zilele tale să fie uimitoare!

+ Ziua ta de naștere este prima zi a unei alte călătorii de 365 de zile. Fii firul strălucitor în frumoasa tapiserie a lumii pentru a face din acest an cel mai bun din toate timpurile. Bucură-te de plimbare.

+ Fii fericit! Astăzi este ziua în care ai fost adus pe această lume pentru a fi o binecuvântare și o inspirație pentru oamenii din jurul tău!

+ Ești o persoană minunată! Fie să ți se acorde mai multe zile de naștere pentru a-ți îndeplini toate visele!

De asemenea, vă puteți inspira din această minunată colecție de mesaje de la mulți ani.

Cele mai haioase mesaje de la mulți ani

Zilele de naștere sunt menite să fie pline de râs și bucurie. Când omagiatul își deschide felicitarea de ziua lui, vei ști de ce nu se poate opri din zâmbet. Alege unul dintre aceste mesaje haioase de la mulți ani sau amestecă-le și potrivește-le cu propriile tale cuvinte pentru a crea urări perfecte.

 1. Salut de ziua ta. Ești cu un pas mai aproape de chiloții pentru adulți!
 2. La mulți ani! Știi, nu arăți atât de bătrân… Dar nici nu arăți atât de tânăr…
 3. Felicitări cuiva care este inteligent, superb, amuzant și care îmi amintește mult de mine!
 4. Nu te întrista că îmbătrânești! Vârsta noastră este doar numărul de ani în care lumea se bucură de noi! Aniversare plăcută!
 5. Ca să-l citez pe Shakespeare: „Fă-ți la petrecere!”
 6. Ești tânăr o singură dată, dar poți fi imatur toată viața. La mulți ani!
 7. Este din nou ziua ta de naștere și wow! Acum ești cu un an mai mare! Așa că distrează-te pentru a face din această zi de naștere cea mai bună. La mulți ani!
 8. Am vrut doar să fiu primul care îți urează la mulți ani, ca să mă pot simți superior celorlalți binevoitori ai tăi. Felicitări sincere!
 9. Felicitări că ești și mai experimentat. Nu sunt sigur ce ai învățat anul acesta, dar fiecare experiență ne transformă în oamenii care suntem astăzi.
 10. Cele mai bune urări de ziua ta! Fie ca tu să te distrezi maxim astăzi și mâine să ai minimă mahmureală!

Mesaje scurte de la mulți ani

Și adăugarea unui mesaj personal de ziua de naștere la felicitare este o modalitate minunată de a face omagiatul să se simtă uimitor. Nici nu-ți dai seama cât de mult valorează puținul tău efort suplimentar până când auzi persoana care a primit mesajul tău spunând ce surpriză a fost și cât de fericită a făcut-o. Iată un sfat: mesajul tău nu trebuie să fie lung; doar sincer. Nu poți greși niciodată dacă notezi un rând sau două despre persoana respectivă sau îi spui că speri să se bucure de ziua sa. Consultă mesajele noastre scurte și dulci de ziua de naștere pentru a te ajuta să scrii o felicitare.

 • Sper că toate urările tale de ziua de naștere se vor împlini!
 • Este ziua ta specială – ieși și sărbătorește!
 • Îți doresc cea mai mare felie de fericire astăzi.
 • Sper că sărbătoarea dumneavoastră vă va oferi multe amintiri fericite!
 • Bucură-te de ziua ta specială.
 • Să ai cea mai frumoasă zi de naștere!
 • Oriunde te va duce anul viitor, sper să fie fericit.
 • Ziua este toată a ta – distrează-te!
 • Mă gândesc la tine de ziua ta și îți doresc doar fericire.
 • Cele mai bune urări de ziua ta – să ai multe, multe altele.
 • Bunătate pentru încă o excursie în jurul soarelui! Sincere felicitări!
 • Astăzi este despre tine. Abia aștept să te sărbătoresc toată ziua!
 • La mulți ani! Mai multă viață, dragoste și aventuri alături de tine!

Mesaje de la mulți ani pentru Ea/ El

Când cauți un mesaj de ziua de naștere pentru el sau ea, vrei să găsești cuvintele potrivite și vrei să aibă sens. Îți poți face jumătatea să știe cât de specială este pentru tine, incluzând un mesaj de mai jos.

 • Sper că ziua ta de naștere este la fel ca tine… al naibii de grozavă.
 • Toată lumea are zile de naștere. Pur și simplu o porți pe a ta mai bine decât majoritatea! Îți doresc o zi de naștere la fel de minunată ca și tine!
 • Te-ai născut și lumea a devenit un loc mai bun. Ține minte: nu ești mai în vârstă, ci doar ești mai distinsă.
 • Sunt binecuvântat să am o iubită ca tine. La mulți ani, draga mea. Fie ca ziua ta specială să fie plină de fericire și dragoste.
 • Astăzi este ziua ta, trăiește-o ca și cum ai fi regele lumii și nu te deranjează ce spun alții; această zi este doar pentru tine! La mulți ani.
 • La fel ca un vin bun, se pare că te îmbunătățești cu vârsta. Felicitări, iubitul meu frumos!
 • Hei, scumpo! Îți trimit această urare de ziua de naștere, deoarece știu că ești mult prea cool pentru sentimentele umane obișnuite.
 • Trimit puțină dragoste celui mai fermecător bărbat din viața mea. Întotdeauna scoți ce e mai bun din mine. Nu știu cum faci asta, dar te iubesc pentru asta. La mulți ani.
 • Felicitări unui tip grozav! Faci atât de multe pentru alții. Sper că îți poți lua ceva timp pentru tine în ziua ta cea mare. O meriți la fel de mult ca oricine și mai mult decât majoritatea. Te iubesc!